Annonce
Varde

Nu bor vi i 'Destination Vesterhavet'

Ved fælles turismearbejde sammen med Ringkøbing-Skjern Kommuner kommer vi nu til at hedde "Destination Vesterhavet". Arkivfoto: Henrik Reintoft.
Det kommende destinationsselskab for Varde Kommune og Ringkøbing-Skjern Kommune får navnet "Destination Vesterhavet".
Annonce

I sidste måned blev det besluttet, at Varde Kommune og Ringkøbing-Skjern Kommunes nye destinationsselskab får fysisk hovedsæde i Hvide Sande, og nu er der så fundet et navn til det, der bliver Danmarks største turismeområde målt på årlige turistovernatninger. Det skriver kommunerne i en pressemeddelelse.

Forberedelsesudvalget, der blandt andet består af erhvervsrepræsentanter fra Ringkøbing Fjord Turisme, ProVarde og politikere fra de to kommuner, har blandt fire konkrete forslag valgt navnet Destination Vesterhavet.

Den nye direktør, der ventes udpeget i slutningen af oktober, får således til opgave at samle turisterhvervet i de to kommuner under dette navn.

Mens Destination Vesterhavet bliver navnet på selve destinationsselskabet, så fortsætter man med at benytte de eksisterende brands i markedsføringen.

Møde for alle i branchen

Destination Vesterhavet er en sammenslutning af Ringkøbing Fjord Turisme og turismeindsatserne i ProVarde.

Der var fire potentielle navne i spil til det nye destinationsselskab: ”Destination Vestkysten”, ”Destination Vesterhavet”, ”Destination Vest” og ”Destination Vestdanmark”.

Der afholdes stormøde om det nye samarbejde tirsdag den 24. september kl. 12.15-17.00 i Nymindegablejren (Vesterhavsvej 302, 6830 Nørre Nebel). Man tilmelder sig via www.tilmeld.dk/stormoede240919 inden torsdag den 19. september kl. 12.

Annonce

Vesterhavet er fællesnævneren

Tirsdag den 24. september bliver der afholdt et stormøde i Nymindegablejren, hvor man som virksomhed eller aktør med interesse i turismen kan få mere at vide om det kommende samarbejde samt bidrage med egne ønsker.

Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune, siger:

- Vi har valgt navnet Destination Vesterhavet, fordi det er fællesnævneren for alt det, folk kommer for at opleve ved vores største turistbyer. Uanset om man besøger Hvide Sande, Henne, Søndervig eller Blåvand, er Vesterhavet en dragende faktor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

Danmark

Bekymrede beboere i Vollsmose tog imod justitsministeren og Odense-borgmester: Hvem er det næste offer?

Annonce