Annonce
Danmark

Nu deler politiet fotos af de efterladte børn

Kender du børnene her, eller har du set dem omkring Park Allé lørdag allersidst på eftermiddagen, så kontakt Østjyllands Politi på 114. Børnene blev fundet efterladt i Park Allé ved 18.30-tiden lørdag. Pigen sad i klapvogn. Endnu er det ikke lykkedes politiet at opspore børnenes forældre. Foto: Østjyllands Politi
Politiet offentliggør fotos af de to små børn, der blev fundet efterladt i Park Allé lørdag ved 18.30-tiden. Håbet er, at nogen kan genkende børnene og måske hjælpe politiet med at finde frem til deres forældre.

AARHUS: Nu offentliggør Østjyllands Politi fotos af de to små børn, der for snart et døgn siden blev fundet efterladt ved et busskur på Park Allé.

Politiet har siden forgæves forsøgt at finde forældrene til børnene - en pige i 1-års alderen og en dreng på to-tre år. Imens opholder børnene sig på Aarhus Kommunes familiecenter.

Børnene er ikke etnisk danske, men hvor de kommer fra, og hvilket sprog drengen taler, ved politiet endnu ikke.

Med offentliggørelsen af fotos af børnene - og af den klapvogn den lille pige sad i - håber politiet at kunne få nye oplysninger om børnene og deres forældre enten fra borgere, der ved, hvem de er, eller fra folk, der har set dem omkring Park Allé lørdag ved 18 - 18.30-tiden.

Østjyllands Politi kan kontaktes på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Liste med banditter i habitter vokser til nye højder: - Flere handler groft uforsvarligt, end nogen havde forestillet sig

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];