Annonce
Danmark

Nu deler politiet fotos af de efterladte børn

Kender du børnene her, eller har du set dem omkring Park Allé lørdag allersidst på eftermiddagen, så kontakt Østjyllands Politi på 114. Børnene blev fundet efterladt i Park Allé ved 18.30-tiden lørdag. Pigen sad i klapvogn. Endnu er det ikke lykkedes politiet at opspore børnenes forældre. Foto: Østjyllands Politi
Politiet offentliggør fotos af de to små børn, der blev fundet efterladt i Park Allé lørdag ved 18.30-tiden. Håbet er, at nogen kan genkende børnene og måske hjælpe politiet med at finde frem til deres forældre.
Annonce

AARHUS: Nu offentliggør Østjyllands Politi fotos af de to små børn, der for snart et døgn siden blev fundet efterladt ved et busskur på Park Allé.

Politiet har siden forgæves forsøgt at finde forældrene til børnene - en pige i 1-års alderen og en dreng på to-tre år. Imens opholder børnene sig på Aarhus Kommunes familiecenter.

Børnene er ikke etnisk danske, men hvor de kommer fra, og hvilket sprog drengen taler, ved politiet endnu ikke.

Med offentliggørelsen af fotos af børnene - og af den klapvogn den lille pige sad i - håber politiet at kunne få nye oplysninger om børnene og deres forældre enten fra borgere, der ved, hvem de er, eller fra folk, der har set dem omkring Park Allé lørdag ved 18 - 18.30-tiden.

Østjyllands Politi kan kontaktes på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Dybt skuffet socialdemokrat forlader kamp om at blive spidskandidat: Fik kun tre stemmer ved opstillingsmøde

Annonce