Annonce
Esbjerg

Nu er åbningsdatoen klar: Frankies byder på testmiddage til halv pris

Med Frankies er målet at skabe et helt nyt blik på pizzaoplevelsen. Universet er pink, der er hip hop i højttalerne og så er der brugt hundredvis af timer på at udvikle hver enkelt pizza, der har fundet vej til kortet. Foto: PR
Åbningsdatoen for Esbjergs nye pizzarestaurant i Skolegade er klar. Den 11. juni åbner Frankies dørene, men allerede i dagene inden kan du få en smagsprøve, når restauranten inviterer på testmiddag til halv pris.
Annonce

Esbjerg: Hvornår åbner I? Kan vi booke bord? Sådan har flere hundrede nysgerrige esbjergensere spurgt på Frankies’ Facebook- og Instagram-profil, siden det blev meldt ud, at Madklubbens populære pizzakoncept kommer til Esbjerg. Nu har Frankies endelig et svar klar. Den 11. juni åbner Frankies officielt i Skolegade 48, hvor kaffebaren Portlands tidligere har haft hjemme.

- Jeg glæder mig helt sindssygt til at åbne Frankies i Esbjerg. Vi har fået det sejeste lokale team af esbjergensere, som glæder sig helt vildt til at komme i gang. De har faktisk lige været på en slags boot camp i fire dage på vores Frankies i Aarhus, så de er fuldstændig klar til at åbne et helt unikt pizzaunivers i Esbjerg, siger Lars Bertelsen, der er en af mændende bag Frankies.

Det er kun halvandet år siden, at den første Frankies åbnede i København. Siden er det gået stærkt. Restauranten i Skolegade bliver den ottende Frankies i familien og den første i det vestjyske.

Lars Betelsen håber at det karakteristiske Frankies-univers i skrigende pink med pizzaer som Notourious P.I.G, Steak & Bearnaise og Honolulu kan vinde esbjergensernes pizzahjerter, og han har planer om at lokke folk til med gode tilbud.

- Vi har for eksempel vores Frankies Feast, hvor man kan spise al den pizza og drikke al den vin, øl og cocktails man kan i 1,5 time for 350 kroner. Ønsker man at forlænge showet med 30 minutter koster det blot en 50’er ekstra. Konceptet har vist sig at være virkelig populært på vores andre restauranter, så vi håber da, at esbjergenserne også er klar på et godt tilbud, siger Lars Bertelsen.

Annonce

Testmiddage til halv pris

Vil du være en af de første til at prøve at spise på Frankies i Esbjerg, kan du komme til testmiddag, hvor du får 50 procent på regningen. Testmiddagene foregår tirsdag den 9. og onsdag den 10. juni, og tanken er, at personalet her kan lære restauranten at kende, så alt et fintunet og klar til den første officielle åbningsdag torsdag den 11. juni.

- Vi holder altid testmiddage, når vi åbner nye restauranter. Det giver os mulighed for at rette og tilpasse de sidste småting og procedurer, som man først opdager, når der er gæster i huset, og så giver det nogle få heldige gæster mulighed for at være de første, der spiser på restauranten til en ekstra god pris, siger Lars Bertelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Skulle besøge en veninde: Kørte galt i stjålet bil og efterlod den midt på motorvejen

Annonce