Annonce
Esbjerg

Nu er billetterne til Ribe Vinfestival sat til salg

Billetterne til Ribe Vinfestival 2021 er nu sat til salg. Arkivfoto

Ribe: For at sikre, at man bedre kan styre antallet af deltagere, har arrangør af Ribe Vinfestival, Den Lille Vinklub, valgt at sælge billetter til vinfestivalen i forsalg.

Vinfestivalen afvikles i år i weekenden den 27. og 28. august.

- Vi er nu helt klar til at sælge billetter til årets vinfestival, og vi glæder os rigtig meget. Det er 16. gang vi afvikler vinfestival, og jeg ved, at der er mange, der kalder det Danmarks hyggeligste vinfestival i Nordens ældste by, og vi er jo ikke uenige, siger arrangør Verner Thomsen.

Annonce

30 vinudstillere vil stå klar til at servere og sælge flere end 300 forskellige vine fra de vinproducerende lande i verden.


Det er 16. gang vi afvikler vinfestival, og jeg ved, at der er mange, der kalder det Danmarks hyggeligste vinfestival i Nordens ældste by Ribe, og vi er jo ikke uenige

Verner Thomsen


- Vi er sikre på, at alle udstillere har et godt tilbud til alle vinglade gæster, og vi kan fornemme at vores udstillere glæder sig rigtig meget. Når man har købt en billet, tager man den bare med og så bytter vi den til et vinglas, siger Verner Thomsen.

- Otte udstillere er nye på vores festival, vi er rigtig glade for at det er lykkes os af finde nogle vine og importører, som repræsenterer noget nyt på Ribe Vinfestival. Spændende vin fra Tyskland, et nyt vinhus fra Østrig er det også blevet til og blandt andet er Vinfadet fra Vonsild ved Kolding en af de nye vinimportører, der er med i Ribe for første gang. De har været på venteliste et par år, og jeg synes faktisk, det er et virkelig godt program i år, siger Verner Thomsen.

Afholdelse af Ribe Vinfestival 2021 indebærer også coronaforholdsregler, så alle kan føle sig trygge. Det betyder blandt andet at der sælges billetter i forsalg, og kun til en dag af gangen, da vi skal vide, hvor mange deltagere vi har inde, ligesom der er håndsprit og opfordring til at holde god afstand.

Billetter

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

22-årige Katarina var solgt første gang hun sad bag rattet i en bus:  - Det var fedt og overvældende pludselig at styre sådan et kæmpe køretøj

Annonce