Annonce
Varde

Nu er der fri parkering i Varde og Ølgod - coronakrisen gør parkeringskontrol overflødigt

Det er på de her skilte, at reglerne for parkeringszonen i Varde står. De bliver nu rettet til, så de er fri parkering under coronakrisen. Arkivfoto: Henrik Reintoft
Varde Kommune dropper tidsbegrænsning på parkering. Det vil kunne ses på skilte inden for få dage.
Annonce

Varde/Ølgod: I Varde og Ølgod er der normalt tidsbegrænsning for bilister, der parkerer deres biler i midtbyerne. Men nu er det ophævet indtil videre. Det fortæller driftschef Bjarne Fly.

JydskeVestkysten havde henvendt sig til ham, fordi Jan Gregersen havde stillet et spørgsmål: "Er p-zonerne i Varde midtby ophævet under krisen, eller skal man flytte sin bil tre gange i døgnet herunder krisen, når man arbejder hjemmefra?"

Spørgsmålet har kommunen også fået af andre - blandt andet på Facebook - og derfor har Preben Friis-Hauge (V), formand for plan og teknik, nu truffet en formandsbeslutning om at suspendere parkeringsreglerne.

Annonce

Ingen slutdato

Der er indtil videre ingen slutdato:

- Det bliver vi i de her tider nødt til at tage lidt løbende. Det, vi gør, er, at vi går ud og sætter en markering over det der med tidsbegrænsningen. Den dag, vi beslutter, vi ikke har det længere, så tager vi markeringen væk, siger Bjarne Fly.

Så når corona-restriktionerne bliver ophævet, så bør man lige holde øje med skiltene, hvis man vil være sikker på ikke at få en bøde.

Det er kun i Varde og Ølgod, at der er p-zoner med tidsbegrænsning i hele zonen. Og det er her, at tidsbegrænsningen er fjernet.

Bjarne Fly oplyser, at det kommer til at tage nogle dage, før skiltene er rettet til.

I Esbjerg er parkeringskontrollen på kommunale pladser og gader i øvrigt også suspenderet indtil videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

112

Peter Madsen erkender at have fået hjælp til flugt

Annonce