Annonce
Sydjylland

Nu er der kun en enkelt coronapatient på intensiv

Den sidste coronapatient har forladt Sygehus Sønderjylland. Der er nu blot en enkelt på intensiv i hele Region Syddanmark. Foto: Timo Battefeld
Antallet af intensivpatienter med coronavirus i regionen er faldet fra tre til én. På landsplan er antallet af indlagte også faldet markant på få dage.

Status: Blot en enkelt af regionens 1,2 millioner indbyggere er nu så alvorligt syg af coronavirus, at vedkommende ligger i respirator på sygehuset.

Fra onsdag til torsdag faldt antallet af patienter i respirator på de syddanske sygehuse fra tre til én. Samtidig faldt antallet af indlagte fra 13 til 11.

Også på landsplan var der et stort fald fra onsdag til torsdag. Der er nu 147 indlagte. Et fald på 17 fra onsdag. Mandag var der 198 indlagte.

35 af de indlagte ligger på intensiv. Onsdag var tallet 37. Således falder antallet af de alvorligt syge corona-patienter, idet der var 43 intensivpatienter tirsdag. Antallet af alvorligt syge corona-patienter er faldet markant siden starten af april, hvor der var 146 intensivpatienter i Danmark - heraf 26 i Region Syddanmark.

Annonce

Nye dødsfald

Fra onsdag til torsdag er fire døde med coronavirus på landsplan, hvilket får det samlede antal dødsfald til at nå 537. I Region Syddanmark har der ikke været nye dødsfald, så tallet ligger fortsat på 29.

Ifølge Sundhedsstyrelsen omfatter tallet de dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist Covid-19 infektion. Coronavirus er ikke nødvendigvis årsagen til dødsfaldet.

I alt er der 10.713 bekræftede coronasmittede på landsplan. Onsdag var tallet 10.667. Der er 4.308.809 bekræftede smittede på verdensplan. Onsdag var der 4.137.193.

298.680 er nu døde. Onsdag var 285.760 døde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce