Annonce
Ugens Bedste

Nu er der også lyd i din avis hver dag

Annonce

En avis er da noget, jeg læser, vil de fleste tænke. Det er det da også stadig, uanset om du læser vores artikler på avispapir eller på en skærm.

Men nu kan du også lytte til din avis. Du har som abonnent fuld adgang til indholdet på jv.dk, hvor der nu dagligt er en podcast, lavet af vores Danmark-redaktion.

Den daglige podcast ligger også i app'en Nyhedskiosken, hvor papir- og e-avis abonnenter kan finde de ni lokale udgaver af JydskeVestkysten. Der er tale om udsendelser, hvor der bliver taget udgangspunkt i historier og mennesker med betydning for dig og mig her i denne del af landet. Derfor udkom vi i tirsdags med en podcast, som på 20 års dagen så tilbage på orkanen, der hærgede især den sydlige del af Danmark.

I denne uges anbefalinger af artikler fra den seneste uge har jeg valgt podcasten Politik med Funding og Løvkvist, hvor de to journalister fra Danmark-redaktionen med fornavnene Thomas og Kasper dels taler om den netop indgåede finanslov og dels tager en JydskeVestkysten-artikel op. Den handler om sagen med Landbrugsstyrelsen i Augustenborg, hvor styrelsen har opgivet at finde en vicedirektør, der har tjenestested på Als og i stedet får lov at have sin arbejdsadresse i København.

Det er et emne, som passer godt til den slags historier, vi gerne vil have fokus på: Balancen mellem København og resten af landet. Der er nogle skævheder, som trænger til at blive rettet op. Det gælder også i mediernes dækning af Danmark, som desværre kommer til udtryk i den DR1-dokumentar, Ryd Forsiden, hvor JydskeVestkysten deltager sammen med Berlingske og Information fra København. Alle tre mediehuse er blevet fulgt lige meget, men der er færrest klip med fra JydskeVestkysten, selv om vi selv synes, der har været masser af gode muligheder for at vise, hvordan blandt andet et folketingsvalg bliver dækket uden for Hovedstaden.

300.000 seere så første afsnit i søndags, som i Politikens anmeldelse fik blot to af seks hjerter, mens Berlingske gav den fem af seks stjerner. Døm selv, hvis du ikke har set afsnittet. Du kan finde det på DR's hjemmeside eller tv-app. Andet afsnit bliver vist søndag kl. 20-21 på DR1.

God fornøjelse med at lytte, se og læse!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce