Annonce
Haderslev

Nu er konen gået i køkkenet hos Vinspecialisten

Bjarne Kaare Jensen og hans kone Lone glæder sig flytningen 50 meter ned ad gaden. De håber på lidt bedre sommervejr, så der kan komme mere gang i butikkens nye fadøls-anlæg. Foto: Dorthe Rasmussen
Bjarne Kaare Jensen har fået konen Lone hjem til at styre køkkenet i den store vinbutik i Storegade. Mandag fik den nye café en glad smiley af Fødevarestyrelsen.

HADERSLEV: - Det var helt vildt!

Bjarne Kaare Jensen og hans kone Lone er stadig helt overvældende over den fantastiske modtagelse de fik, da de holdt Grand Opening for den nye Vinspecialisten i Storegade 25 på Skør Fredag den 31. maj.

Omkring 700 gæster og kunder kiggede forbi på åbningsdagen for at se den nye store butik, der er indrettet med vinbar og en café bagest i lokalet.

Nu er det blevet hverdag igen, og Lone er gået i køkkenet.

Den nye café åbnede den 6. juni.

- Fødevarestyrelsen har lige været forbi i dag ( mandag), og vi fik en glad smiley, fortæller en storsmilende Lone Jensen.

Hun og Bjarne kan allerede mærke, at flytningen 50 meter nede af gaden har givet flere strøgkunder.

- Vi ser rigtig mange nye kunder, også fordi vi har fået mere synlighed omkring flere af de ting, vi har i butikken. For eksempel er vores store te-udvalg kommet helt frem i vinduet, hvor det var bag disken i den gamle butik. Der er flere, der kommer ind nu og fortæller, at de ikke engang viste, at vi solgte te, fortæller parret.

I køkkenet laver Lone Jensen smørrebrød, sandwichs, tapas og andre anretninger med specialister fra butikken, som gæsterne kan sidde og nyde inde eller ude sammen med et glas.

- Jeg laver alting på bestilling, så det hele er frisklavet, fortæller Lone.

Indenfor har Vinspecialisten 36 siddepladser, og der er også udendørs servering med 28 pladser.

- Vi kunne nu godt bruge lidt bedre sommervejr, konstaterer parret.

Som noget nyt har Vinspecialisten også fået fadølsanlæg med udskænkning af økologisk øl fra Fuglsang.

Bjarne håber også, at vinbaren kan blive et samlingssted fredag efter fyraften.

I fredags var der for eksempel besøg af et større selskab, der lige skulle have en Gin & Tonic, inden turen gik videre til Nørregade, hvor der var fodboldfest, fortæller vinmanden.

Annonce
Lone er uddannet smørrebrødsjomfru, og hun står for den nye café, der er åbnet i tilknytning til nye vinkælder/vinbar bagest i butikken. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Et ja er et ja og binder alle partier i et forlig

Seks partier står bag. Seks partier fra Dansk Folkeparti til SF gik sammen og fik forhandlet et budget hjem – fint og uden de store problemer i øvrigt. For modsat naboerne i Haderslev og større kommuner som Kolding og Esbjerg er der styr på økonomien i Aabenraa. Ikke store og uhyggelige besparelser på børn, unge og ældre her. Tværtimod blev der råd til blandt andet at give skolerne lidt ekstra. Det var dog også helt nødvendigt. Penge til de ældre var der ikke, og det har fået kommunens seniorråd til i et høringssvar til budgettet at komme med dette krav til politikerne: Send flere penge, tak. ET NATURLIGT KRAV, for det er jo nærmest det, rådet er dannet for. At skabe så gode betingelser for kommunens ældre som muligt. Herunder at forlange flere penge i forbindelse med budgetforhandlinger. Kravene bliver ikke efterkommet, selv om byrådets populist par excellence, viceborgmester Ejler Schütt, selvfølgelig ikke kunne dy sig. Jamen, det må vi da se på, lød det sammenfattende fra DF’eren til jv.dk og JydskeVestkysten i begyndelsen af ugen, da vi skrev om Seniorrådets ønsker, og han understregede sin pointe ved at foreslå et møde i forligsgruppen inden for et par uger. Hvorfor sige nej til politisk sympati fra nogle vælgere, når muligheden nu bød sig? Nej vel, dertil er Ejler Schütts politiske næse alt for veludviklet. TIL GENGÆLD VAR der ikke megen respekt eller sympati at hente hos borgmester Thomas Andresen (V). – Undskyld mig, men hvor skal pengene komme fra, lød det nærmest arrigt fra borgmesteren, der bestemt ikke ser nogen anledning til at indkalde forligspartierne igen. Socialdemokratiets nye gruppeformand og nyudnævnte borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, lod sig ikke friste. Også han står bag det forlig, partiet har givet og taget i. Selvfølgelig gør han det. – Vi har valgt, at børnene og folkeskolerne skulle have, sagde Uldall Hansen som begrundelse. Godt for det. Et ja er et ja, og et forlig er et forlig. Det ville tendere det useriøse at genåbne budgettet, blot et par uger efter det blev underskrevet, fordi man lige kom i tanke om, at der var nogle vælgergrupper, der ikke havde fået. Som om de var glemt. SÅDAN KAN DET POLITISKE arbejde ikke foregå. Nok er den økonomiske situation i Aabenraa fin, nok er der råd til lidt ekstra i 2020, men Aabenraa var for omkring et årti tilbage igennem store og voldsomme besparelser, og en gentagelse af dengang ønsker ingen i byrådet. Slet ikke ved at ødsle i gode tider. Derfor får Seniorrådet et klart nej til sine ønsker om flere penge. Og Schütt må naturligvis stå bag det forlig, han på sit partis vegne har indgået med Venstre, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, De Konservative og SF. Eller vælge at træde helt ud. Borgmesteren behøver ikke DF’s stemmer i byrådssalen. Men så langt går Ejler Schütt selvfølgelig ikke, og det var heller ikke tanken bag hans udmeldinger. Han fiskede såmænd bare efter lidt sympati. GOD WEEKEND

Annonce