Annonce
Sønderjyske Fodbold

Nu er Riddersholm også Guld-Glen for sønderjyderne

Glen Riddersholm har efter halvandet år som cheftræner ført SønderjyskE til klubbens første titel. Foto: Jacob Schultz
SønderjyskE-træner Glen Riddersholm blev hyldet efter pokaltriumfen i Esbjerg. Træneren sender æren videre til spillerne og de folk, der har bakket klubben op gennem mange år.
Annonce

- Guld-Glen, Guld-Glen, Guld-Glen.

Tilråbene gjaldede ned fra den ene endetribune mod SønderjyskE-træner Glen Riddersholm. Den første træner, der har ført klubben til et trofæ. Efter 2-0-sejren over AaB i pokalfinalen i Esbjerg, dedikerede Riddersholm triumfen til klubbens bagland.


Først og fremmest spiller vi for alle de fantastiske mennesker, der gør, at vi i dag kan bære SønderjyskE-logoet over brystet.

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm


- Først og fremmest spiller vi for alle de fantastiske mennesker, der gør, at vi i dag kan bære SønderjyskE-logoet over brystet. Det har været mange år, klubben har været undervejs, og der er mange af de folk, der er med her i dag, der har været med på hele rejsen hele vejen igennem. Det er dem, vi spiller for. Lige fra loyale sponsorer til bestyrelsesmedlemmer og til vores frivillige. Til HFK ungdomsmedlemmer og alle vores ungdomsspillere. Selvfølgelig har klubben i dag givet sig selv og trænerteamet og spillerne en fantastisk gave, sagde Riddersholm, da han havde fået lufttur af spillerne og var blevet oversprøjtet med champagne.

- De spillere, der løber derinde og bliver tiljublet, kommer til at hænge på væggen i HIC-centeret og er blevet historiske. Det er en kæmpe bedrift, og det under jeg dem virkelig, sagde han, mens han pegede mod de spillere, der havde skiftet den lyseblå kamptrøje ud med en guldfarvet t-shirt.

- I dag var vi bare dominerende fra start til slut. Alle de taktiske faser og de ting, vi bliver stillet over for, løser vi det på fantastisk vis. Fra start af har vi godt styr på, hvad det er, de vil. Vi spiller frem ad og kan endda få spillet mulighederne endnu større og være endnu mere effektive. Da vi blev reduceret til 10 mand, løser vi også den taktiske dimension, sagde Riddersholm.

Annonce

"Modige og fremadrettede"

- Vi er modige, og vi er fremadrettede. Vi vinder ikke bare fortjent, vi vinder fuldt fortjent. Det er kun det røde kort, der gør, at vi forsvarer den hjem, lød det med henvisning til  Julius Eskesens udvisning efter to gule kort, hvor Riddersholm mente, at det første var "tyndt".

- Nu skal vi videre. Jeg er glad, og det var jeg lige efter slutfløjtet, men nu tænker jeg allerede, at vi har Julius i fejlagtig karantæne, og vi har en kamp på lørdag. Sådan er det at være træner, konstaterede Riddersholm, der på lørdag sender sit hold i kamp mod OB hjemme i Haderslev.

Her kan en sejr og en opfølgende pointtab til Lyngby sikre SønderjyskE mod nedrykning.

Annonce

Tak til fans

Onsdag fyldte bundstrid ikke noget for de medrejsende sønderjyske fans, der i modsætning til mange AaB-tilhængere kunne overholde coronarestriktionerne og blive siddende med afstand.

- De kunne opføre sig ordentligt. Det var fantastisk at se, mente Riddersholm.

Du har vundet et dansk mesterskab med FCM, som er en større klub. Hvordan vejer en pokaltriumf med SønderjyskE mod det?

- Jeg er kommet til en klub, hvor der er rigtig mange skridt at tage, og hvor budgettet er lille. At jeg i min første hele sæson med trænerteamet og spillerne kunne vinde en titel, havde jeg aldrig drømt om skulle være muligt. Jeg er glad på SønderjyskE's og alle ansattes vegne, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce