Annonce
Speedway

Nu får Mikkel Michelsen sin grandprix-chance

Mikkel Michelsen er et af de største talenter i dansk speedway. I fjor fik han sit store internationale gennembrud med den samlede sejr i EM-serien. Foto: sportxpress/Ritzau Scanpix
Mikkel Michelsen overtager Martin Smolinskis plads i det skrappe felt. Tyskeren er blevet alvorligt skadet under træning.
Annonce

Det er fortsat arrangørernes plan, at grandprix-serien i speedway skal sættes i gang lørdag den 18. juli på Principality Stadium i Cardiff.

Og tre danskere vil holde klar ved startsnoren i den gigantiske arena, hvor Niels-Kristian Iversen vandt tilbage i 2015. Udover netop Iversen er det Leon Madsen, der jo imponerede vildt og voldsomt i sidste sæson og blev samlet toer i sin første sæson som fast mand i serien, og så kommer Mikkel Michelsen også med.

Michelsen, der vandt den individuelle EM-titel i fjor, stod oprindelig som førstereserve, men han erstatter Martin Smolinski. Tyskeren er nemlig blevet skadet i forbindelse med en træning i Leipzig.

- Træningen gik desværre ikke som planlagt, og jeg er nu på intensivafdelingen på hospitalet, hvor de tager sig godt af mig, lyder meldingen fra 35-årige Martin Smolinski.

Smolinski har brud på hoste og bækken og skal derfor opereres. Det er yderst tvivlsomt, om han kommer til at køre mere speedway i denne sæson, og nu giver det altså Mikkel Michelsen chancen for at vise sig frem i det fine selskab på permanent basis.

Det danske grandprix køres på Vojens Speedway Center lørdag den 12. september.

Indtil videre har speedwaysæsonen været lagt ned på grund af coronavirussen, men det lysner i Polen, hvor ligaen indledes fredag den 12. juni. Matcherne i Polen skal dog indtil videre køres uden tilskuere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Fællessang i Over Jerstal Bypark

Annonce