Annonce
Billund

Nu kan du blive testet om aftenen på sygehuset i Grindsted

Covid-19-testcentret på sygehuset i Grindsted vil fremover have åbent til klokken 21.30. Arkivfoto: Annette Bruun Jarl
Der er kommet forbedringer i mulighederne for at blive testet i både Grindsted og Billund.

Grindsted/Billund: Det bliver lettere at få halstesten i Grindsted fremover. Halstesten - også kaldet PCR-testen - kan man få på sygehuset i Grindsted, og fremover bliver det også muligt om aftenen, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse. Det er allerede trådt i kraft.

Det er i hverdagene, at forbedringen sker. Her har der været åbent fra 7.30 til 18, men fremover bliver det til 21.30. I weekenden fortsætter åbningstiderne fra 7.30-18.

Også i Billund kommer der en forbedring. Her har der været lukket om onsdagen på kviktestcentret på Legoland Castle Hotel, men fra og med denne uge, er der nu åbent alle ugens dage. det skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Annonce

Testbil fortsætter på ny adresse

Smitten i Grindsted ligger fortsat højt. Derfor får byen igen besøg af Region Syddanmarks testbiler fra torsdag til søndag i uge 18 klokken 9-17. Her kan man få taget en halstest for covid-19.

Bilen holder Tårnvej 32 i Grindsted og altså ikke som tidligere i Tingparken.

Der vil være ekstra stor kapacitet i weekenden, da der både lørdag og søndag vil holde to biler på adressen.

Det tager længere tid at få svar på en halstest, men den er til gengæld mere præcis. Det er sjældent, at den viser et forkert resultat.

Det kan til gengæld ske ved næsetesten - også kaldet kviktesten - som man kan få på Legoland Castle Hotel. Her får man til gengæld svaret hurtigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Første læs opgravede mink er brændt i Kolding: Lugter mindre end skraldebilen og er ikke en 'klistret suppedas'

Annonce