Annonce
Aabenraa

Nu kan folkefest for Genforeningen plottes ind i kalenderen

Sådan kommer Genforeningsparken ved Folkehjem til at se ud. Foto: Aabenraa Kommune
Den nye dato for folkefesten, der skal markere 100-året for Genforeningen, kolliderer med en EM-landskamp, men det vil Aabenraa Kommune forsøge at tage højde for. Kampen vil kunne opleves på storskærm.
Annonce

Aabenraa: Aabenraa Kommunes folkefest for at fejre 100-året for Genforeningen blev som så meget andet aflyst på grund af coronakrisen. Nu er imidlertid fastlagt en ny dato, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Folkefesten Aabenraa Genforeningsdag kommer til at finde sted lørdag den 12. juni 2021. Detailprogrammet for folkefesten vil blive offentliggjort i det nye år og vil lægge sig tæt op ad det oprindelige program med foredrag, madboder, koncerter og børneaktiviteter.

- Selvom det var på en trist baggrund, at vi måtte aflyse folkefesten 30. maj i år, så glæder jeg mig over, at det er lykkedes os at flytte så mange af genforeningsarrangementerne fra 2020 til 2021, siger borgmester Thomas Andresen (V) i pressemeddelelsen.

Annonce

Landskamp på storskærm

Har man tjek på sin fodboldkalender, vil man vide, at Danmark samme dag spiller en EM-kamp mod Finland i Parken.

- Vi vil bestræbe os på, at programmet for festen matcher det oprindelige program for Aabenraa Genforeningsdag med de ændringer, der uundgåeligt må komme, deriblandt fodboldkampen. For kampen vil på dagen kunne følges fra en storskærm med andre fodboldfans i et festligt lag, når de to fester smelter sammen, siger Thomas Andresen.

Eventkoordinator for Genforeningen 2020 i Aabenraa, Asger Freud-Blomquist, giver i den forbindelse udtryk for, at man vil se nærmere på de aktiviteter, der er i samme tidsrum som Danmarks kamp klokken 18.


Selvom det var på en trist baggrund, at vi måtte aflyse folkefesten 30. maj i år, så glæder jeg mig over, at det er lykkedes os at flytte så mange af genforeningsarrangementerne fra 2020 til 2021

Thomas Andresen (V), borgmester
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Nordtyskland

Risikerer fængsel: Tysk familiefar tog på McDonalds, selv om han vidste, han var smittet

Trekantområdet

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

Annonce