Annonce
Billund

Nu kan kun rejsende blive coronatestet i Billund Lufthavn

I de seneste tre måneder har alle kunnet gå ind og få taget en coronatest i testcentret i Billund Lufthavn. Fremover er det kun rejsende, der kvit og frit og uden tidsbestilling kan blive testet. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

Billund: Fra torsdag den 17. september er det ikke længere alle, der kan vade ind i Billund Lufthavn og blive testet for coronavirus. Det er nu forbeholdt mennesker, som enten har været eller skal ombord på et fly at få kontrolleret, om de er ramt af den meget omtalte virus.

"Det bliver nu kun muligt for rejsende at blive testet i Billund Lufthavn. Det er både danske og udenlandske rejsende som kan få foretaget testen og få svar indenfor 72 timer," skriver Billund Lufthavn på sin Facebook-side.

De rejsende, som gerne vil testes for covid-19, behøver ikke bestille tid til en test. De kan fortsat, mod forevisning af billet eller boardingcard, blot stille sig i kø og få foretaget en test.

Annonce

Tre måneder gammel

Det er tre måneder siden, at Region Syddanmark etablerede et testcenter i Billund Lufthavn. Her kunne alle, uanset om de havde et ærinde i lufthavnen eller ej, lægge vejen forbi og på mindre end to minutter få taget en test, som inden for 72 timer kunne give svar på, om man var ramt af covid-19 eller ej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce