Annonce
Debat

Nu kan V-udvalgsformand gøre det lidt bedre

Annonce

Læserbrev: Lars Kristensen (V) er noget fortørnet over, at vi socialdemokrater valgte at stemme imod Venstres projekt vinterbadere. Det var dog den eneste mulighed, vi havde for at få projektet på rette køl igen.

Ligesom Venstre og alle de øvrige partier i byrådet ønsker vi også nogle gode forhold for både vinter- og sommerbadere ved Sønderstrand. Det er der arbejdet med siden 2012, og der ligger et ganske godt beskrevet projekt for badefaciliteter, der er udarbejdet af Zeni arkitekter, og som venter på at blive realiseret.

Men før vi går i gang med projektet, skal vi have demokratiet i spil. For det er vigtigt, at alle interesserede føler sig hørt og inddraget - herunder også politikerne. Den proces er der også afsat penge til i budgetforliget.

Venstres projekt derimod var kommet til live uden en ordentlig proces. Hverken projekt eller finansiering er behandlet særskilt politisk, men er derimod lusket igennem til budgetforhandlingerne. Den måde at bedrive politik er særdeles uklog, for man risikerer at give penge ud til noget, ingen gider have, og desuden risikerer man unødig politisk modstand.

Det ønsker vi generelt at gøre bedre, for det er produktet af en uheldig politisk kultur, at man mener sig berettiget til at køre uden om borgere og politiske processer.

Nu er sagen sendt tilbage til udvalget, og det er klogt, for så har udvalgsformand Lars Kristensen mulighed for at gøre tingene lidt bedre denne gang.

Lad os håbe det lykkes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce