Annonce
Billund

Nu må der officielt leges på de store legoklodser

Snart kan børn og barnlige sjæle kravle på klodserne uden at slå sig, når der bliver installeret et faldunderlag. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce

Billund: De store legoklodser ude foran Lego House har været taget ned et stykke tid for at blive lakeret. Nu er de så tilbage, men bliver installeret med et særligt faldunderlag under sig, som terrasserne Lego Houses også er belagt med.

- Da legoklodserne blev sat op, havde vi i første omgang tænkt dem som pynt, men vi kan se, de bliver anvendt på en anden måde. Vi kan godt forstå, at klodserne inviterer til at kravle på, og derfor installerer vi nu et faldunderlag, siger kommunikationschef ved Lego House, Trine Nissen.

I forbindelse med det nye faldunderlag bliver "forbud-mod-at-kravle-skiltet" pillet ned. Installationen forventes at være færdig i løbet af denne uge.

Annonce

Underlag lavet af sko

Lego House er flere steder beklædt med dette bløde gummilag i grønne, gule, røde og blå farver. Men når man benytter terrasserne, er det i virkeligheden rester af sko, man går på. Gummilaget er nemlig et restprodukt fra produktionen af sneakers.

Det overskydende gummi bliver kværnet og herefter anvendt som for eksempel faldunderlag under store legoklodser eller på legepladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Mand stadig i kritisk tilstand efter badeulykke: Kommune tjekker sikkerheden

Annonce