Annonce
Haderslev

Nu må kvinder også være med

Nu er rigtige mænd også for kvinder. Arkivfoto: Søren Gylling
Rigtige Mænd Løbet skifter navn og indhold og bliver til Hjemegn 6100 Run – nu også for kvinder! Efter at Rigtige Mænd Løbet er udgået, fortsætter den boligsociale helhedsplan, Hjemegn 6100, med samme ide. Nemlig at skabe sjove motionsrammer for både mænd og kvinder.
Annonce

Haderslev: For tredje år i træk afvikler Hjemegn 6100 et anderledes motionsløb for at gøre noget ved sundheden i vores landsdel, som halter efter de fleste andre steder i Danmark.

Undersøgelsen ’Hvordan har du det’ har påpeget betydelige udfordringer i Region Syddanmark, bl.a. omkring overvægt og rygning.

Det vil Haderslev Andelsboligselskab gerne gøre noget ved, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Det nye navn for arrangementet har reference til Royal Run, og skal appellere bredt. Alle kan være med, og der er sjove og udfordrende opgaver man skal løse undervejs, hedder det i omtalen.

Hjemegn 6100 Run er således et anderledes motionsløb. Det er åbent for alle mænd og kvinder. Man kan tilmelde sig i 3-mands hold (mænd, kvinder samt mix), også selvom det er længe siden man har været i form.

- Vi garanterer man får pulsen op på en sjov måde med både løb, gang og strabadser – alt sammen på en hyggelig aften med gode venner og ligesindede, siger Allan Emiliussen fra HAB..

Hjemegn 6100 Run 2019 afholdes atter i år på Kløvermarken 1 i Sydbyen bag ved KFUM Klubhus torsdag den 4. juni kl. 18.00-20.30.

Fra og med den 28. januar tilbydes igen fællestræning mod Hjemegn 6100 Run. Om man er over- eller underkvalificeret, betyder ingenting. Der laves tre hold, hvor hver især byder ind med det niveau man nu en gang er på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce