Annonce
Kolding

Nu rykker julen også ind i det nedlagte plejehjem i Hejls

Betina Drescher glæder sig til at byde indenfor til julemarked på søndag. Arkivfoto: Søren Gylling

Fem kunsthåndværkere er med, når Huset i Hejls holder sit første julemarked på søndag den 2. december. - Vi er kommet godt fra start, fortæller indehaver Betina Drescher.

Annonce

Hejls: Huset i Hejls bliver gennemsyret af jul, når dørene åbnes til stort julemarked på søndag den 2. december klokken 10-16.

Udover sin store butik Nebenting med alverdens antik og retroting, som Betina Drescher har flyttet fra Agtrupvej i Kolding til flere rum i sin nyerhvervede ejendom på Hejls Landevej 57, bliver det gamle, smukke og forhenværende plejehjem nemlig fyldt op med duften af julegløgg, julekager, varm kakao med flødeskum, jule-chili con carne, julemusik, julepynt og salg af kunsthåndværk.

Betina Drescher har inviteret fem kunsthåndværkere til at komme og sælge af deres ting. Derfor kan man møde Susan Lange, Lydia Wienberg, Rikke Hvid, Kitt Grace Kossmann og Hanne Lajer, som har deres unikke smykker, keramik, tøj og billedkunst med.

Mange har læst om os og kommer nysgerrigt for at se, hvad vi har fået ud af det gamle plejehjem, og vi har haft overnattende gæster hver uge, siden vi åbnede.

Betina Drescher
Annonce

12 englændere

Det er kun knap to måneder siden, at Betina Drescher åbnede Huset i Hejls i det gamle plejehjem, som hun har købt af Kolding Kommune og indrettet med butik, bed and breakfast og festsal til udlejning.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod, og jeg synes, det går rigtig fint. Mange har læst om os og kommer nysgerrigt for at se, hvad vi har fået ud af det gamle plejehjem, og vi har haft overnattende gæster hver uge, siden vi åbnede, fortæller Betina Drescher.

Blandt gæsterne har været folk, som skulle til familiefest eller hjælpe en gammel mor med at flytte, begravelsesgæster og tyske håndværkere.

- Og nu har jeg lige fået en forespørgsel fra London fra en gruppe på 12 englændere. Jeg håber sådan, at de kommer. de har fundet os på Air B&B, fortæller Betina Drescher glad.

Allerede nu er festsalen med tilhørende køkkenfaciliteter også booket en del næste år til bryllup og konfirmationer.

Og så pusler den nye plejehjemsforstander og hendes mand med at byde på helt nye typer af arrangementer hver måned næste år. Det kan for eksempel blive portvins- og tapas-aftener og historiefortælling, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce