Annonce
Sønderborg

Nu søger Hotel Alsik ny direktør: Positiv og let til smil

Forrige weekend forlod Henrik Bille Pedersen direktørposten på Hotel Alsik, fordi Bitten og Mads Clausens Fond selv ønsker at drive det videre i eget selskab, og Bille var ansat af Rimc, så nu søges hans afløser, som bliver den tredje direktør på posten inden for to år.Foto: Timo Battefeld
Fem måneder efter åbningen skal storhotellet på havnen have sin tredje direktør - rådgiverfirmaet TElling & Nesager har netop opslået posten som ledig for tredje gang.
Annonce

SØNDERBORG: Vil du gerne stå i spidsen for et hotel i 18 etager med 190 værelser, Nordens største spa og over hundrede medarbejdere fordelt på hotelservice og tre restauranter, så er der et job ledigt på Hotel Alsik på havnefronten i Sønderborg.

Det fremgår af et jobopslag, som rådgiverfirmaet inden for hotel- og restaurantdrift Telling & Nesager netop har offentliggjort.

"Du har erfaring fra et tilsvarende krævende lederjob i branchen og forstår således stor driftskompleksitet, herunder meget gerne erfaring med spa drift, vigtigheden af motiverende personaleledelse og ikke mindst direkte kontakt til kunder og gæster. Du er med andre ord en dygtig og respekteret forretningsperson. Samtidig er du vant til at arbejde i en organisation drevet af passion og har en naturlig situationsfornemmelse og udpræget forståelse for omdømme" står der at læse i stillingsopslaget.

"Sprogligt mestrer du foruden dansk også engelsk og gerne tysk i skrift og tale og har i det hele taget et internationalt perspektiv. Du er sikkert bosiddende i rimelig afstand fra hotellet eller er villig til at etablere dig her for at sikre en lokal forankring" lyder stillingsopslaget.

Annonce

Et mere unikt produkt

Bitten og Mads Clausens Fond - der har finansieret størstedelen af hotellet til 700 millioner kroner - havde overdraget driften til den tyske hotelkoncern Rimc, men i slutningen af september kom det frem, at BMC selv har overtaget driften af hotellet i sit eget selskab. Af samme grund stoppede Henrik Bille Pedersen, der sidste år blev indsat som direktør af Rimc, på posten. Han afløste sidste år Irmela Heinsius, der med baggrund i ledende jobs i en lang række Rimc hoteller, tiltrådte som direktør i januar 2018, men hun aldrig nåede frem til åbningen, før hun var blevet afløst på posten.

Stillingsopslaget skal derfor gerne føre til en mere blivende person på posten. Hotellet åbnede 6. maj med Henrik Bille Pedersen som direktør.

"Du vil indtræde i en ledergruppe, der drives af en stærk pionérånd og stor vilje til at lykkes sammen. Organisationen er ledet med positivt mindset, har let til smil og en god omgangstone, men er samtidig stærkt fokuseret på at nå de opsatte mål og planer. Du bliver ansvarlig for et af de mest spændende hotelprojekter i Danmark i mange år, beliggende i en del af Danmark, som i disse år satser væsentligt på turismen med fokus på historie, natur og gastronomi", lyder det i stillingsopslaget på vegne af den tyske hotelkæde Steigenberger Alsik Hotel & Spa.

Bitten og Mads Clausens Fond overtog selv driften med den begrundelse, at hotelejerne ønsker et mere unikt produkt tilpasset forholdene på Hotel Alsik og derfor vil frigøre sig fra standardiserede hotelpakke-løsninger.

Den landskendte kok Jesper Koch er gastronomisk superviser på hotellet, der ønsker en høj profil på gourmetsiden.

Åbningen af restaurant Syttende som den tredje og sidste af hotellets restauranter lader vente på sig. Der er ingen fast tiltrædelsesdato i stillingsopslaget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce