Annonce
Sønderborg

Nu skal kontorassistenten være kordegn

Karen Marie Beckert har fået jobbet som kordegn i Vojens Kirke. Foto: Jens Eilertsen
Karen Marie Beckert blev coronafyret i marts, men hun fik efter mindre end to måneder kontakt med Senior Erhverv Sønderjylland. Nu har hun fundet drømmejobbet i Vojens Kirke.

Sønderborg: Karen Marie Beckert er vant til at arbejde. Den 52-årige kontorassistent fra Tinglev havde indtil marts i år kun oplevet omkring et halvt års ledighed, siden hun begyndte på arbejdsmarkedet som 17-årig.

Midt i marts i år var hun en af dem, der mistede sit job til coronaen, men hun gik straks i gang med at søge ny beskæftigelse. Først talte hun med Jobcentret i Aabenraa, der henviste hende til Senior Erhverv Sønderjylland. Hun fik kontorarbejde i netværket, men meningen var selvfølgelig at komme ud i en rigtigt fuldtidsjob.


Mødet med Senior Erhverv Sønderjylland betød meget for mig - jeg fik energi af at møde ligestillede.

Karen Marie Beckert


- Mødet med Senior Erhverv Sønderjylland betød meget for mig - jeg fik energi af at møde ligestillede. Kurserne med Jørgen Rahbæk  Andreasen og den personlige sparring  betød også meget - jeg lærte at se anderledes på jobsøgning. Du behøver jo ikke være bogholder, bare fordi du er god til noget med tal, siger Karen Marie Beckert.

Drømmejob

Den 52-årige kontorassistent tiltræder 1. november stillingen som kordegn i Vojens Kirke - og hun skal således i gang med noget helt andet end det, hun er vant til.

- Jeg er så spændt og jeg er så klar. Jeg skal klare alt det administrative og være limen mellem præst, menighedsråd og menighed. Det er lige mig, det her, siger Karen Marie Beckert.

- Hvornår har du senest været i kirke?

- Jeg har altid gået i kirke i mine ferier - og jeg har været Grøn Pigespejder, siger den kommende kordegn med et smil.

Du får ny energi

Hun tilskriver Senior Erhverv Sønderjylland en stor del af æren for, at hun har fået drømmejobbet i Vojens Kirke. Netværket åbnede nye døre for hende og lærte hende at se nye muligheder.

- Der er nok noget om, at jo længere man går ledig, jo mere snæversynet bliver man i sin jobsøgning, men Senior Erhverv Sønderjylland holder dig i gang og du får en ny energi ved at være sammen med de spændende mennesker, du møder i netværket, siger Karen Marie Beckert.

Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Konservative: Så ansæt da en god gammeldags pedel på kasernerne