Annonce
Esbjerg

Nu skal vi gå og se på det skrammel: Centerleder træt af mere graffiti på Fritidscenter

Det er genialt udtænkt graffitihærværk, der er lavet på taget af Ribe Fritidscenter. Andre steder har gerningsmændene skrevet tagget Resk12, men endnu ved man ikke, hvem der står bag graffitien. Foto: Kåre Welinder
For anden gang inden for kort tid er der blevet lavet graffitihærværk på Ribe Fritidscenters tag. Det er centerlederen godt træt af.
Annonce

Ribe: "I disse coronatider burde folk med trang til hærværk arbejde hjemmefra. Så kan de ødelægge deres egne ting."

Centerleder Jørgen Jepsen kan godt smile af en kommentar på facebook omhandlende graffitihærværk på Ribe Fritidscenter, men faktum er, at han er godt og grundigt træt af, at ukendte gerningsmænd har kravlet rundt på taget af Ribe Fritidscenter for at tegne med spraymaling på blandt andet østvendte gavle, udhæng på hallerne og ventilationsanlæg på de flade tage.

- Der har været malet heroppe ad flere omgange. Første gang var i maj, men ellers har vi aldrig haft det før. Det er pisseærgerligt, at vi nu skal bruge tid og krudt på at få det fjernet, og jeg håber, at graffitimalerne står tilbage med en dårlig smag i munden i forhold til konsekvenserne for andre mennesker.

Annonce

Ødelægger det for andre

Jørgen Jepsen kalder det for en rigtig træls situation, fordi det betyder ekstra udgifter til udbedring af skaderne.

- Det er jo penge, der kunne være brugt på andre gode tiltag for centrets mange brugere. De ødelægger det for alle andre, og nu skal vi gå og se på det skrammel, siger han og forklarer, at beløbet for at få det fjernet hurtigt kan overstige 10.000 kr.

Hos Ribe Fritidscenter ved man endnu ikke, hvem gerningsmændende kan være, eller om det har forbindelse med det nylige graffitihærværk på den nærliggende skaterbane.

Jørgen Jepsen regner med, at man er kommet op på tagene via fodboldklubbens terrasse, hvorefter man har brugt centrets egne stiger til at komme rundt mellem tagene. Stiger, der nu bliver låst fast eller gemt væk. Han forklarer desuden, at sagen endnu ikke er meldt til politiet, men at centrets forsikringsselskab er på sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce