Annonce
Vejen

Nu trækker den nye bestyrelse i arbejdstøjet: Opråb har givet en masse nye kræfter til fodboldklub

Restauratør Jørgen Hanson er en af de fem ny medlemmer i den spritnye bestyrelse i Vejen Sports Forening. Nu trækker den i arbejdstøjet og kigger fremad. Et stormøde gav masser af energi og hjælpende hænder i en af landets ældste fodboldklubber. Arkivfoto: Jacob Schultz.
- Folk har fået øjnene op for, at Vejen Sports Forening er en vigtig fodboldklub. Nu kigger vi fremad, og dialogen med den gamle bestyrelse er også god, siger nyvalgt bestyrelsesmedlem.

Vejen: Mandag var en stor fodboldaften i Vejen. Uden det store sværdslag fik Vejen Sports Forening valgt en funktionsdygtig bestyrelse efter, at den gamle trak sig kollektivt inden den ordinære generalforsamling grundet uro i seniorafdelingen med blandt andet to holdudtrækninger.

De 27 deltagere nåede såmænd også at komme hjem og se landskampen mellem Danmark og Østrig, der gav dansk VM-kvalifikation.

- Ingen har smækket med dørene, og der er en god dialog med den gamle bestyrelse, der gerne vil hjælpe den nye bestyrelse godt på vej og dele ud af deres erfaringer. Revisorerne er også de samme. Alle vil jo foreningen det bedste, så vi kigger fremad, siger en af de nyvalgte bestyrelsesmedlemmer, restauratør Jørgen Hanson fra Crazy Daisy og Bubbas Sportsbar.

Annonce

Bestyrelsen er forynget

Den nye bestyrelse er blevet kraftigt forynget. De fem nyvalgte er i 30'erne og 40'erne. Her er tidligere førsteholdsspillere, aktive i oldboys-afdelingen, forældre med tæt relation til ungdomsafdelingen. Her er skolelærere og erhvervsfolk. Her er en ungdomstræner. Her er en bred kontaktflade hele vejen rundt.

- Økonomien er fin, og ungdomsafdelingen er velfungerende med masser af ungdomsspillere. Nu skal vi have gang i seniorafdelingen igen, siger Jørgen Hanson, der ikke kunne sige nej til at tage en tørn, da Martin Jørgensen samlede en gruppe på 10-12 personer.

Med erhvervsmanden Michael Pagh som samlende talsmand (han har tidligere været formand i Vejens Sports Forening, red.) indkaldte gruppen til stormøde og fik udarbejdet en ny organisations-plan med 11 udvalg.

- Interessen for stormødet og mødedeltagelsen ved den ekstraordinære generalforsamling viser, hvor stor en interesse der er for Vejen Sports Forening. Ikke blot her i kommunen men vidt omkring. Mødet gav masser af god energi, og det er en øjenåbner for, at Vejen Sports Forening er en vigtig forening i kommunen, og mange rigtig gerne vil give en hånd med. Vi er jo en stor familie, og over 30 skrev sig på hjælperlisterne efter stormødet, siger Jørgen Hanson.

Interessen for stormødet og mødedeltagelsen ved den ekstraordinære generalforsamling viser, hvor stor en interesse der er for Vejen Sports Forening. Ikke blot her i kommunen men vidt omkring.

Jørgen Hanson, nyvalgt bestyrelsesmedlem i Vejen Sports Forening


Annonce

Man skal brænde for det

Den nye bestyrelse konstituerer sig indenfor den nærmeste fremtid og vil som noget af det første finde den røde tråd og få besat en række arbejdsudvalg. For folk er klar til at give en hånd indenfor de områder, de brænder for.

- Det skal jo ikke være sådan, at hvis man beder om en lillefinger, så bliver hele armen taget. Hvis folk eksempelvis gerne vil hjælpe til Vejen Cup, så er det også fint. Folk vil jo gerne hjælpe, hvis der er tale om konkrete arbejdsopgaver. Så bliver det blandt andet vores opgave at få dem placeret rigtigt, siger Jørgen Hanson.

Her er den nye bestyrelse

Fodboldklubben Vejen Sports Foreninge fik på den ekstra-ordinære forsamling valgt en helt ny bestyrelse, der konstituerer sig i nær fremtid.

De fem nyvalgte er Martin Jørgensen, Thomas Rask, Chris Pagh, Jørgen Hanson og Kasper Hornstrup.

Steffen Hougaard Jørgensen og Anders Meyer Hansen blev valgt som suppleanter.

27 personer deltog i den ekstraordinære generalforsamling.

Vejen Sports Forening

Vejen Sports Forening blev stiftet 1. november 1890 og er en af landets ældste fodboldklubber.

Vejen SF spillede i landets bedste fodboldrække i 1937-1939. Vejen SF optrådte senest i divisionerne i år 2000, hvor holdet rykkede ud af 2. division.

Thorvald Schultz fra Vejen SF blev i 1923 den første provinsspiller, der optrådte på det danske fodboldlandshold. ”Bageren” Per Madsen, Egon Knudsen og Jens Lundgaard kom også på A-landsholdet, mens de optrådte for Vejen SF.

Andre store spillerkoryfæer gennem tiderne med tilknytning til Vejen er eksempelvis Leif Hansen og Knud Hedeager.

Tidligere Superliga-profiler som Peter Graulund, Allan Gaarde og Christian Keller har spillet ungdomsfodbold i Vejen SF. 21-årige Lasse Sørensen, der lige nu optræder for Lincoln City i den engelske League One, er også blevet opfostret i Vejen SF, inden turen gik Esbjerg fB, Stoke City og Milton Keynes Dons.

Sanne Troelsgaard fra kvindelandshold har optrådt i Vejen Sports Forening. Søsteren Lotte Troelsgaard har også optrådt for A-landsholdet.

Vejens SFs seniorflagskib lå længe i sidste sæson nummer 1 i serie 2. Klubben missede den direkte oprykning til serie 1 i sidste spillerunde.

Efter uro i seniorafdelingen blev både serie 2- og serie 3-holdet trukket ud af turneringen i løbet af efteråret. Fra nytår må seniorafdelingen starte forfra i serie 5 (landets laveste række).

Vejen Sports Forening er en af landets ældste fodboldklubber og har spillet i den højeste række. Efter uro i seniorafdelingen fik klubben mandag aften valgt en helt ny bestyrelse på den ekstraordinære generalforsamling. Logo: Vejen Sports Forening
Annonce
Esbjerg

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Navne For abonnenter

Kun en pige: Fru Eriksen var kongen af Husdyrauktionen

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

REGIONALVALG

Tag kandidattesten til regionalvalget her

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Alexander og Biljana opgav drømmehus, mens de var ved at bygge det: Nu nyder ung Kolding-familie livet i Malaga

Sydjylland For abonnenter

Engang holdt taxaerne i kø foran Jans bodega: Nu kan hans gæster ikke komme hjem fra byturen - og det skaber frygt for spritkørsel

Regionalt

Smittetrykket springer opad i næsten samtlige sydjyske kommuner: I en kommune er der fundet over 30 nye tilfælde

Sydjylland For abonnenter

Tyske vognmænd grænsehandler billig diesel i Danmark: Kan udløse gevinst på 600 millioner

Nordtyskland

Fugleinfluenzaen raser igen: Besætning på 700 gæs blev slået ned

Esbjerg For abonnenter

Rute 11: I 25 år har trafikken stort set ikke rykket sig ved Ribe

Esbjerg

Flere tog aflyses: Fejl på sporskifte forstyrrer togtrafikken

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Esbjerg

Webshop druknede i egen coronasucces: Efterlader milliongæld og erstatningskrav mod stifteren

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Danmark

Varetægtsfængslet: 49-årig mand opfordrede på en plakat til henrettelse af statsministeren

Kolding For abonnenter

Gerningsvåbnet blev aldrig fundet: 18-årig dømt for at knivstikke ung mand under sammenstød mellem to grupperinger

Tønder

Frandsen vs. Iversen: Meningsmåling giver borgmester Henrik Frandsen markant forspring i valgkampen

Annonce