Annonce
Team Esbjerg

Ny aftale er på trapperne: Estavana Polman og Team Esbjerg er meget tæt på hinanden

Alt tyder på, at Estavana Polman meget snart indgår en ny aftale med Team Esbjerg. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Den hollandske stjernespiller, der har spillet i Team Esbjerg siden 2013, ventes i løbet af kort tid at lave en ny aftale med de seneste to sæsoners danske mestre.

HÅNDBOLD - TEAM ESBJERG: Den nye kontrakt er ganske vist ikke skrevet under endnu, men alt tyder på, at Estavana Polman også spiller med trøje nummer 79 i Team Esbjerg i næste sæson.

Den hollandske stjernespiller, der i øjeblikket knokler på med genoptræningen efter en korsbåndsskade, fortæller, at der med stor sandsynlighed sker noget inden ret længe.

- Vi har lige haft et lidt længere møde, og jeg må sige, at jeg er meget positiv omkring det, siger Estavana Polman.

Annonce

Hun kom til Team Esbjerg helt tilbage i 2013 efter to sæsoner i SønderjyskE. Polman har haft mange tilbud fra andre klubber i løbet af de seneste år, men indtil videre har hun altså valgt at blive, hvor hun er.

- Jeg har nok efterhånden sagt det mange gange tidligere, men alt omkring Team Esbjerg fungerer perfekt for mig og min familie. Jeg er stadig så glad for at være her. Jeg føler, det er min klub.

Estavana Polman har holdt fast i at lave etårige aftaler med Team Esbjerg, men nu er meldingen en anden. Nu udelukker hun ikke, at den næste aftale måske kan blive af længere varighed.

- Vi må se, hvad der sker. Jeg håber og tror på, at vi snart er færdige med at snakke. For min skyld må det gerne falde på pladsen allerede i morgen, siger hun med et smil.

Positiv dialog

Team Esbjergs bestyrelsesformand Bjarne Pedersen bekræfter, at det trækker op til en ny aftale med klubbens store stjerne.

- Vi er i hvert fald i en meget positiv dialog, så jeg ser optimistisk på det, siger han.

- Jeg håber, at vi måske kan lave en toårig aftale, hvilket vi jo har gjort med mange af de øvrige spillere.

Polman glæder sig over, at det ser ud til, at Team Esbjerg også til den kommende sæson får et rigtig stærkt hold. Fornylig er der lavet aftaler med målvogter Dinah Eckerle fra Tyskland og norske Henny Reistad, og så er der forlænget med profiler som Sanna Solberg, Marit Frafjord, Rikke Poulsen og senest Vilde Mortensen Ingstad.

- Det er godt arbejde fra klubbens side, så det bliver fantastisk at kunne vende tilbage, mener Estavana Polman, hvis genoptræning fortsat går rigtig godt.

Annonce

Meget hurtigt

Målet er at vende tilbage i april, når slutspillet indledes. Og det er altså meget hurtigt, da hun blev skadet i august. Normalt tager det i omegnen af et år at komme tilbage efter en korsbåndsskade.

- Jeg var med til at spille fodbold med holdet den anden dag, og i løbet af de næste uger regner jeg med, at jeg skal på halgulvet og prøve at spille lidt håndbold igen. Lige nu handler det mest om at bevare tålmodighed.

Estavana Polman, der bor og har barn sammen med kæresten Rafael van der Vaart, har i hele sit genoptræningsforløb haft en personlig fysioterapeut tilknyttet.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

0 kroner for en hel dags arbejde: Mens andre vagtlæger skovler 40.000 sammen på en vagt, har Michael prøvet det stik modsatte

Annonce