Annonce
Team Esbjerg

Ny aftale er underskrevet: Rikke Poulsen og Team Esbjerg er blevet enige om at forlænge samarbejdet

Rikke Poulsen har nu præsteret fint i halvandet år i Team Esbjerg. Hun er glad for at være i klubben, og klubben er glad for hende. Derfor er der nu lavet an ny aftale. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Den rutinerede målvogter har lavet en ny aftale med Team Esbjerg. Cheftræner Jesper Jensen er sikker på, at Rikke Poulsen har mange gode år i sig endnu.

Team Esbjergs sportslige ledelse har endnu meget arbejde foran sig, men brikkerne i puslespillet omkring holdet til den kommende sæson er så småt ved at blive manøvreret på plads.

Først skrev Sanna Solberg under. I sidste uge sagde veteranen Marit Frafjord så ja til at tage et år mere - og nu kan JydskeVestkysten fortælle, at Team Esbjerg og målvogter Rikke Poulsen også er blevet enige om, hvad de skal ske fremadrettet.

Og Rikke Poulsen, der kom til Team Esbjerg tilbage i 2019 efter fem år i Viborg HK, bliver, hvor hun er.

- Ja, det er dejligt, at det er på plads. Jeg har ikke været i tvivl om, at jeg gerne ville forlænge, fortæller hun.

I øjeblikket er hun med omkring landsholdet til EM-slutrunden, men indtil videre er der nu ikke udsigt til spilletid.

- Vi må se, hvordan det spænder af. Foreløbig er det aftalt, at jeg skal blive her til søndag, og så tager vi den derfra.


Jeg skal være i en klub, hvor jeg har hjertet med, og det har jeg i den grad i Team Esbjerg.

Rikke Poulsen


Den nye aftale mellem 34-årige Poulsen, der har 73 A-landskampe i bæltet, og Team Esbjerg er etårig.

- Det er rigtig fint, og det har jeg det godt med. Jeg bliver ved med at spille så længe kroppen, motivationen og ambitionerne er intakte. Jeg spiller på et rigtig stærkt hold i en dejlig klub, og både min familie og min krop har det godt, så alt fungerer - og det er en dejlig følelse.

- Jeg skal være i en klub, hvor jeg har hjertet med, og det har jeg i den grad i Team Esbjerg. Det er lidt som at være en del af en stor familie. Og så betyder det selvfølgelig også meget, at vi spiller med om titlerne og er med i Champions League.

Annonce

Drive og ambitioner

Også cheftræner Jesper Jensen, der jo som bekendt også er landstræner, er glad for, at kunne holde på Rikke Poulsen.

- Hun er et samlingspunkt i klubben. Hun fylder meget i et rum og har et enormt positivt og socialt sind. Hun er god til at samarbejde med alle, også sin nære kollega i målet.

- Vi er for længst blevet bekræftet i, at hun fortsat har drive og ambitioner, og jeg tror, hun kommer til at stå i mål mange år endnu. Det vil utvivlsomt glæde vores normalt store publikum, der godt kan lide spillere med vildskab og følelser.

Om Rikke Poulsen i de kommende sæsoner fortsat skal danne målvogterduo med Rikke Marie Granlund, der spillede EM-kampe for Norge torsdag aften mod Polen, vides endnu ikke. Granlunds nuværende aftale udløber nemlig efter denne sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Navne

Minibo i Holsted kommer til salg

Annonce