Annonce
Team Esbjerg

Ny aftale: Line Jørgensen og Team Esbjerg har nu papir på hinanden til 2022

Line Jørgensen er en super dygtig håndboldspiller, og hun har stor rutine. Hun ved i den grad, hvad det kræver, når Team Esbjerg spiller de store kampe. Det har kluben virkelig profiteret af indtil videre i denne sæson. Foto: Chresten Bergh
Den bundsolide højre back, der har imponeret vildt og voldsomt med sit fantastiske forsvarsarbejde i særligt Champions League-kampene, har forlænget sin aftale med et år.

TEAM ESBJERG: Hvis man som klub har Line Jørgensen i truppen, er der en rigtig god chance for, at det ender med guld.

I hvert fald har Team Esbjerg-backen stået med en guldmedalje om halsen i de seneste fem sæsoner. Først guld med det daværende FC Midtjylland, derefter tre gange guld med rumænske CSM Bucuresti, og derefter guldet tilbage i maj med Team Esbjerg.

- Jeg kan slet ikke finde roser nok omkring Line. Hun har jo nærmest dækket op til perfektion. Det har virkelig været fantastisk, vurderer cheftræner Jesper Jensen, der har haft et stort ønske om at forlænge aftalen allerede nu.

- Vi ved, at der fortsat er udviklingspotentiale i Line. Vi har virkelig trukket store veksler på hende i de seneste måneder, da Rut Jónsdottir har været udenfor en stor del af tiden. Jeg er sikker på, at når vi får Mette Tranborg til næste sæson vil de et rigtig godt makkerpar.

Sådan ser Line Jørgensen også på det.

- Det handler om at have to gode spillere på alle pladser, når der er mange kampe. Jeg er sikker på, at vi kommer til at supplere hinanden godt.

- Hun kommer tilbage fra en korsbåndsskade, og jeg har et knæ, som der skal tages hensyn til ind i mellem, så det her er ideelt, hvis du spørger mig.

Kan lide det hele

Line Jørgensen har ikke været i tvivl om, at hun gerne ville blive i Team Esbjerg.

- Holdkammeraterne, klubben, fansene og byen. Jeg kan lide det hele, så det har egentlig ikke krævet de store overvejelser at forlænge med et år.

Lørdag indleder det danske landshold VM-slutrunden i Japan. Det er uden Line Jørgensen, der ellers var fast inventar i rødt og hvidt i en lang årrække.

- Der er ingen tvivl om, at jeg gerne ville have været i Japan. Jeg føler også, at jeg har noget at bidrage med, men sådan skulle det ikke være. Jeg ved bare, at i Team Esbjerg har vi fundet en god balance i doseringen af min træning, og sådan ville det også skulle være, hvis jeg var med i Japan.

Nu kan hun i stedet bruge tiden på at blive bygget op igen rent fysisk.

- Det er nok meget godt efter et hårdt efterår, men det gør da lidt ondt ikke længere at være en del af det.

Jesper Jensen mener, det er en klar fordel for Team Esbjerg, at Line Jørgensen ikke er afsted til VM.

- Det er der ingen tvivl om, men hos os har vi nu ikke problemer med at få tingene til at passe sammen. Jeg synes, at Line virkelig har leveret for os over en længere periode, men det er jo ikke min opgave at vurdere, hvem der er god nok til landsholdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce