Annonce
Sport

Ny aftale: Mikkel Bech og Region Varde fortsætter samarbejdet

Også i næste sæson kan Region Varde glæde sig over at have Mikkel Bech, til venstre, i truppen. Foto: John Randeris

SPEEDWAY: I aften afvikles årets superfinale i speedwayligaen på Varde Motor Arena i Outrup.

Hjemmeholdet råder blandt andet over 24-årige Mikkel Bech, og han er en af værternes store profiler.

Og det er han faktisk også i næste sæson. JydskeVestkysten kan nemlig fortælle, at Mikkel Bech og Region Varde netop er blevet enige om at forlænge samarbejdet.

- Ja, det er rigtigt. Og det er jeg meget glad for, fortæller Mikkel Bech, der i øjeblikket er i gang med sin anden sæson i Region Varde.

Tidligere i karrieren kørte han fem sæsoner i Esbjerg.

- Jeg var helt nede, da jeg kom til Region Varde, men klubben troede på mig, og det har hjulpet mig meget i det videre forløb. Jeg er en rimelig loyal person, og derfor har jeg ikke været i tvivl om, at jeg gerne ville blive blive, siger Mikkel Bech.

- Min sæson har været god, og jeg har også haft tilbud fra andre danske klubber, men jeg skal ingen steder.

Og hos Region Varde glæder de sig over den nye aftale.

- Vi kan jo se, hvor meget Mikkel har udviklet sig i de to sæsoner, hvor han har været hos os. Så jeg føler mig helt overbevist om, at hans potentiale vil udfolde sig endnu mere i fremtiden. Han er et af de største talenter i dansk speedway, vurderer pressechef Thomas Valsted.

Og i Region Varde er sjællandske Mikkel Bech blevet en yderst populær kører.

- Det har han stort set været lige fra den første dag. Han er bare rigtig god på alle måder. Mikkel er på ingen måde en fyr, som bare kommer for at profilere sig selv. Han kommer rigtig meget til sine omgivelser - og derfor er han bare en kanon fyr.

Og i aften satser Mikkel Bech naturligvis på at vinde guld.

- Jeg synes, at vi har en god chance, men vi ved, at det bliver tæt. Jeg glæder mig helt vildt. Det kunne være fantastisk at tage guldet på hjemmebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Regeringen gør for lidt ved giftgrunde

Et forbavsende bredt flertal af partierne i Folketinget kunne i december blive enige om ét af de største politiske eksperimenter i nyere tid. Det var, da de indgik aftalen om klimaloven med dens mål om 70 procents reduktion af CO2-udledningen i 2030 i forhold til niveauet i 1990. Prisen er endnu uvis, men den kan blive tårnhøj. Til gengæld er det sikkert, at det ikke vil kunne mærkes på det globale klima, om målet bliver nået eller ej. Dertil er den danske udledning af klimagasser for beskeden. Til sammenligning er det lige så forbavsende, at der i finansloven ikke kunne skaffes flertal for at finde flere penge til oprensning af de ti største giftforureninger i Danmark. Her er den mulige pris kendt. Den bliver på op imod fire milliarder kroner. Og effekten af en oprydning vil være mærkbar for både natur og de mennesker, der bor ved de giftramte områder. Her kunne nogle af de penge, vi som samfund risikerer at skulle brænde af på at nå klimamålet i 2030, gøre gavn. Det er regionernes opgave at stå for oprydningen på giftgrundene, men de har slet ikke penge nok til at løse opgaven. Derfor skal der mange flere penge til fra staten, hvis giften skal væk fra blandt andet Kærgård Plantage, Grindsted og Himmark Strand på Als. De tre steder er alle blandt landets ti største forureninger. Desværre lader miljøminister Lea Wermelin (S) ansvaret forblive hos regionerne. Hun har meddelt dem, at de må komme med en samlet plan, og så må de se, hvad de kan få ud af deres årlige økonomiforhandlinger med staten. Det er meget uambitiøst af en regering, som ellers har meget høje ambitioner på naturens vegne. I stedet er der brug for en bred politisk aftale i Folketinget, som fastlægger et mål for, hvornår de såkaldte generationsforureninger skal være fjernet. Med tilhørende finansiering. Den nuværende situation med dens uvished for de giftramte områders fremtid er helt uacceptabel.

Sønderborg

Åbent hus på EUD & EUX Business

Danmark For abonnenter

Liste med banditter i habitter vokser til nye højder: - Flere handler groft uforsvarligt, end nogen havde forestillet sig

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];