Annonce
Esbjerg

Ny arenasponsor i Ribe Fritidscenter

Miha Zvizej og de andre REHH-spillere skal i den kommende sæson spille under nyt arenanavn i Ribe Fritidscenter. Foto Jørgen Kirk
Frøs Sparekasse har forlænget deres hovedsponsorat i Ribe Esbjerg HH, og lægger dermed navn til holdets hjemmebare i Ribe.

Ribe: Frøs Sparekasse har endnu engang forlænget deres hovedsponsorat i Ribe-Esbjerg HH.

Derudover bliver de også i sæsonen 2019-2020 arenasponsor, hvilket betyder, at Ribe-Esbjerg HH’s hjemmebane i Ribe i den kommende sæson kommer til at bære navnet Frøs Sparekasse Arena – også i daglig tale kaldet Frøs Arena.

- Vi er utrolig glade for og stolte over, at en så stærk og lokalforankret medspiller som Frøs Sparekasse har været så tilfredse med deres hovedsponsorat, at de har valgt at forlænge dette og ydermere blive arenasponsor for vores hjemmebane i Ribe. Frøs Sparekasse, der både har filial i Ribe og i Esbjerg, skaber med denne aftale et bindeled på tværs af hele kommunen via herrehåndbolden og sender samtidig et stærkt signal til andre lokale virksomheder, om at dette er hele kommunens hold. Det værdsættes højt hos Ribe-Esbjerg HH, udtaler administrationschef Anette Knudsen.

Også hos sponsoren er der tilfredshed med aftalen.

- Som lokal sparekasse kan vi være med til at binde lokale kræfter sammen og skabe muligheder for vækst og udvikling. Håndbolden i det vestjyske er vigtig. Det skaber fællesskab, og Ribe-Esbjerg HH er med til at profilere både Ribe og Esbjerg som byer, hvor det er et godt sted at være. Det er vi glade for at bakke op om, siger adm. direktør for Frøs Sparekasse, Henning Dam.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce