Annonce
Varde

Ny båd klar til at klippe søen efter donationer

Her overrækker erhvervsrådgiver Kurt Lykke Jørgensen, Sydbank, beløbet til formanden for Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod, Hardy Vedstesen. PR-foto

Ølgod: Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod har modtaget 25.000 kroner fra Sydbank og 40.000 kroner fra Annelise & Aage Dahls Fond til indkøb af båd med klipper.

I forbindelse med overrækkelsen sagde erhvervsrådgiver Kurt Lykke Jørgensen, Sydbank:

- Jeg har forhøjelsen at overrække de 25.000 kroner til golfklubben. Selv om Sydbank er en stor landsdækkende bank med de fordele, det nu giver, ændrer det ikke ved, at vi kender vores rødder og bakker op om det lokale. Sydbank har i de seneste år doneret rigtig mange penge til Ølgodområdet - men I skal vide, at det har jeg det rigtig godt med - vi har en rigtig stor markedsandel her i området, og det betyder jo, at vi laver gode forretninger - så det er dejligt at kunne betale lidt tilbage.

Formand Hardy Vedstesen sagde tak for donationerne:

- Vi er taknemmelige for den støtte, som vi har modtaget til projektet. Nu glæder vi os til fremover at kunne holde møllesøen fri for grøde, så medlemmer og gæster i stedet kan få glæde af en blank sø, som giver et helt anderledes flot og indbydende indtryk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

112

Dige repareret ved Møllehus i nat: - Vi er fortsat i forhøjet beredskab

Annonce