Annonce
forside

Ny bestyrelse valgt i Ribe Håndboldklub

De mange unge håndboldspillere i Ribe Håndboldklub fik onsdag aften ny bestyrelsesformand ved en ekstraordinær generalforsamling. Foto: André Thorup

På et ekstraordinært bestyrelsesmøde onsdag aften i Ribe Fritidscenter blev RHK's bestyrelse udvidet og en ny formand fundet.

Ribe: Der var to emner på dagsordenen, da Ribe Håndboldklub onsdag aften afholdt ekstraordinær generalforsamling i Ribe Fritidscenter. Det ene var, at der skulle vælges en ny formand, efter den tidligere formand, Torben Andersen, valgte at træde tilbage i begyndelsen af oktober.

Her blev Henrik Clausen valgt som ny formand, og følge sportslig ansvarlig og nu tidligere konstitueret formand, Teddy Barrett, har Henrik Clausen præcis den profil, man som klub gerne vil have.

- Vi fik også udvidet bestyrelsen fra fem til syv medlemmer, og det gør vi blandt andet for ikke at brænde ud. Vi har nu fået et stærkt team med de rigtige kompetencer i forhold til at videreføre klubben, hvor mange er forældre til børn, der spiller i RHK, siger Teddy Barrett.

Bestyrelsen består efter generalforsamlingen af Henrik Clausen, Jørn Mortensen, Lise Tonnesen, Teddy Barrett, Ann Jørgensen, Flemming Nissen og Vagn Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Annonce