Annonce
Haderslev

Ny bestyrelsesformand hos V. Å. Gram

Den nye bestyrelsesformand, Mikael Vest, sammen med virksomhedens ejer Morten Gram. Pressebillede
Produktionsvirksomheden V.Å. Gram er i rivende udvikling og opruster nu med strategieksperten Mikael Vest som ny bestyrelsesformand. Han skal være med til at tegne den nye strategiske retning for virksomheden.
Annonce

Vojens:  2020 har stået i udviklingens tegn med ændring i ejerstrukturen og nye målsætninger for fremtiden i  virksomheden V. Å. Gram A/S. Det har resulteret i, at virksomheden har indledt et større strategisk arbejde, der skal fremtidssikre produktions- og rådgivningsvirksomheden. Som en del af forandringsprocessen har man udpeget Mikael Vest som ny bestyrelsesformand.

- Ambitionerne for mig som eneejer er, at virksomheden skal vokse for at fremtidssikre og udbygge markedspositionen samt at sikre en fortsat sund forretning. Samarbejdet med Mikael Vest udspringer af et flerårigt arbejde med udvikling af strategier for virksomheden, og vi tror, at han er en kapacitet, som vil kunne sikre eksekvering af vores strategi både nu og i fremtiden, fortæller Morten Gram, ejer og direktør ved V. Å Gram.


Ambitionerne for mig som eneejer er, at virksomheden skal vokse for at fremtidssikre og udbygge markedspositionen samt at sikre en fortsat sund forretning.

Morten Gram, eneejer V. Å. Gram A/S


Rollen som strategisk sparringspartner ligger ikke fjernt fra Mikael Vest, der kommer med en baggrund som forfatter til bestselleren ”Strategi i vindervirksomheder”, som har solgt over 30.000 eksemplarer, direktør for rådgivningsfirmaet Vinderstrategi A/S og ekstern lektor inden for strategi, ledelse og værdiansættelser på Aarhus Universitet.

- Jeg ser et stort potentiale i V. Å. Gram A/S. Vi lavede strategiarbejde sammen for tre år siden, og siden da er det gået stærkt. Nu er der sat nogle meget ambitiøse rammer for den næste vækstrejse, og derfor er jeg også rigtig glad for at kunne træde ind i bestyrelsen i sund virksomhed, der er ambitiøs og som fortsat har et stort potentiale, lyder det fra den nytiltrådte bestyrelsesformand Mikael Vest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce