Annonce
Sydjylland

Ny bestyrelsesformand vil samle brancheforening

Christian S. Madsen har tidligere erfaring fra både små-, mellem- og store transportvirksomheder. Nogle kompetencer, som han tror bliver vigtige i bestræbelserne på at samle ITD. Foto: ITD
Den nye formand, Christian S. Madsen, vil samle transport brancheorganisationen. I ugerne op til generalforsamlingen var der stridigheder mellem organisationens store og små virksomheder.

Generalforsamling: Lørdag fik brancheorganisationen for de danske transport og logistikvirksomheder, ITD, ny formand. Posten er blevet besat af Christian S. Madsen.

- Jeg er ydmyg og stolt over, at jeg er blevet valgt som formand, siger han.

Det vakte en opsigt, da Peter og Mogens Therkelsen, der er henholdsvis administrerende direktør og bestyrelsesformanden i den store transport virksomhed H.P. Therkelsen, i ugerne op til generalforsamlingen havde sendt et brev rundt til medlemmerne af organiasationen, hvor der stod, at folk skulle skaffe så mange fuldmagter som muligt, så de kunne få den rigtige bestyrelse.

- Vi skal kunne rumme både store og små virksomheder. Det, jeg skal være med til, er, at få folk til at forstå, at vi er en mangfoldig brancheforening. Jeg tror, at jeg vil være god til at skabe forståelse for bredden i vores organisation. Vi skal se det som en styrke, at vi er mangfoldige, og så skal vi samles om de mange ting, som vi er enige om, for vi er jo enige et langt stykke hen ad vejen, siger Christian S. Madsen, der er ny formand for ITD.

Han har selv erfaring fra både store og små transportvirksomheder. Christian S. Madsen gør også opmærksom på, at bestyrelsen er blevet sammensat ud deres virksomheders størrelse. Der er en gruppe, der har en omsætning på over 20 millioner kroner, en gruppe på under 20 millioner kroner og en blandet gruppe. Det gør, at alle virksomhederne i organisationen har mulighed for at blive hørt.

Det, jeg kan være med til, er, at jeg skal få folk til at forstå, at vi er en mangfoldig brancheforening. Christian S. Madsen, ny formand for ITD.

Styrker positionen i Bruxelles

De to frontfigurere fra H.P. Therkelsen kritik gik blandt andet på, at ITD det seneste år ikke har varetaget firmaernes internationale interesser godt nok.

På generalforsamlingen kom det dog frem, at ITD inden for den nærmeste fremtid har planer om at ansætte en person mere, der får base i Bruxelles.

- Vi vil gerne være stærke på den politiske side, og vi kan se, at lovgivningen har stor indflydelse på vores branche. Flere af de store, vigtige beslutninger bliver truffet dernede. Vi kan se, at EU og Bruxelles i fremtiden bliver et endnu vigtigere område for os, og derfor ønsker vi i fremtiden at gøre endnu mere, end vi gør i dag, siger Christian S. Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Esbjerg

Esbjergenser har tilbragt natten på stationen: Råbte efter politiet og slog betjent i ansigtet

Kolding

25-årig anholdt i Kolding: Råbte 'kakerlakker' efter politiet

Annonce