Annonce
Kolding

Ny bolig- og interiørforretning åbner i Kolding Storcenter

De første kunder forventes at kunne besøge Basic & More i slutningen af februar. Frem til da skal lokalet gennemgå en større renovering. Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard
Bolig- og interiørforretningen Basic & More, som forhandler stort set alt til hjemmet, forventer at åbne i Kolding Storcenter i slutningen af februar, lyder det fra kædens direktør.

Kolding: Der er godt nyt, for de der er interesserede i boligindretning. Bolig- og interiørforretningen Basic & More har nemlig meldt sin ankomst til Kolding Storcenter på en central placering i et lokale på Torvet, som tidligere har huset ur- og smykkeforretningen Spendser.

Konceptet i den nye butik er ganske enkelt; der forhandles stort set alt, hvad du kan finde af interiør lige inden for døren i hjemmet til billigere priser, lyder det fra kædens direktør.

- Både jeg og min partner har igennem 20 år rejst rigtig meget rundt i verden og har besøgt diverse fabrikker, eksempelvis i Portugal, hvor der bliver produceret meget keramik. Her ser man ofte, at restpartier på 50 eller 100 kopper bare står i et hjørne og ikke bliver solgt, for producenten har tjent det, han skulle på de 5000, han har solgt, forklarer direktør i Basic & More, Rasmus Rask og fortsætter:

Annonce

- Og det er så de restpartier, som vi opkøber billigt rundt omkring, og derfor også kan sælge billigt til vores kunder, og på den måde give produkterne et nyt liv, siger Rasmus Rask.

Basic & More startede den første butik i Aarhus og har senest i december også åbnet butik i Rosengårdcentret i Odense, og herefter faldt valget altså på Kolding til at åbne kædens tredje forretning.

Butikken forventes at kunne invitere de første kunder inden for mandag den 28. februar.

Annonce
Kolding For abonnenter

Nyt byråd fritstiller topdirektør for tusindvis af ansatte øjeblikkeligt

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Tina og Peder har bemærkelsesværdig vækst efter 18 år i branchen: Antallet af ansatte fordoblet efter et år med bundsolidt regnskab

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Nej tak til fjernvarmepligt

Billund For abonnenter

Jens fylder 100 år: - Jeg har aldrig bekymret mig om ting, jeg ikke kan lave om på

Varde For abonnenter

3F har svært ved at hjælpe bulgarske arbejdsmænd: Er tavse som en mur

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Navne For abonnenter

Tredje gang tabte han til kræften: Tidligere indehaver af Expert i Varde er død

KIF Kolding

Fremragende første halvleg af KIF - sølle efter pausen

Sydjylland

Endnu en smitterekord og stor stigning i hele landsdelen: I en kommune eksploderer smitten med 800 flere tilfælde over weekenden

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Aabenraa For abonnenter

Læser undrer sig: Hvorfor bygger man nyt for 13 millioner kroner på losseplads, der skal lukke?

Esbjerg For abonnenter

Byråd tager det tunge skyts i arsenalet i brug efter påbud: Klar til at lukke for elevers adgang til skole

Sønderborg

Under et halvt år til Tour de France: Uforudsete udfordringer er dukket op

Annonce