Annonce
Varde

Ny brugskunst på nettet

Kubo udvider med webshop i brugskunst, legetøj og tilbehør til boligen. Foto: Tatjana Johnsson

Janie Kubo i Årre udvider med en webshop

Årre: Janie Kubo har tre brugskunstbutikker i henholdsvis Esbjerg, Ribe og Blåvand og nu også en webshop med lagerplads og to ansatte i Årre. De ansatte har et stort fokus på at markedsføre på sociale medier med blandt introvideoer omkring produkter, og hvorledes de kan bruges i boligen.

- Det passer mig fint med et projekt, der kan køres fra Årre, hvor vi har boet de sidste tyve år, siger Janie Kubo.

Webshoppen har adresse sammen med flere andre erhvervsdrivende i den tidligere kommunebygning midt i Årre på Toften 2, hvor der også vil være kundeaftener i det nye år.

Webshoppen er kommet godt fra start, og der har været en livlig julehandel på nettet, der dog ikke har stået i vejen for handlen i de fysiske butikker.

Janie Kubo gør sig i interiør, brugskunst og trælegetøj, og så tilbyder hun også sin indretningsekspertise til både firmaer og private, og har blandt andet indrettet restauranten Den Niende i Esbjerg.

Firmanavnet Kubo er Janies svigermors japanske ungpigenavn.

Annonce
Hjemme i boligen i Årre, ser Janie Kubo frem til mange nye tiltag i det nye år. Blandt andre kundeaftener i Årre på Toften 2. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce