Annonce
Varde

Ny bureauchef hos Sol og Strand Blåvand har stor erfaring med feriehusudlejning

Dorthe Henneberg fra Varde har nu været en måned på sin nye arbejdsplads - nemlig Sol og Strand Blåvand, hvor hun er ny bureauchef. PR-foto
Den 54-årige Dorthe Henneberg fra Varde er 1. februar tiltrådt som bureauchef hos Sol og Strand Blåvand.

Blåvand: Den nye bureauchef hos Sol og Strand, Dorthe Henneberg, fik en travl start på sit nye arbejdsliv. Dels var håndværkere ved at lægge sidste hånd på en omfattende ombygning af udlejningsbureauets nye kontor på Blåvandvej, og dels var en af årets første travle perioder - nemlig uge 7 - lige om hjørnet.

Det afskrækkede slet ikke Dorthe Henneberg, der kommer med mere end 20 års erfaring inden for udlejning af sommerhuse. Det skriver Sol og Strand i en pressemeddelelse.

Regionschef Heidi Henriksen Skjøtt kan ikke skjule sin begejstring over valget af ny bureauchef til kontoret i Blåvand, der har i alt 13 faste medarbejdere og dertil omkring 150 sæsonansatte.

- Med Dorthe har vi fundet en særdeles erfaren og driftstærk leder. Hun har indgående kendskab til branchen og har et stort lokalkendskab, udtaler Heidi Henriksen Skjøtt i pressemeddelelsen.

Annonce

Tid til et nyt kapitel

Det tyske sprog mestrer Dorthe Henneberg, hvilket skyldes, at hun i perioden 1990-1998 arbejdede og boede i Tyskland som kontorassistent og senere som afdelingsleder i byggebranchen.

Siden årene i Tyskland har sommerhusudlejning været udgangspunktet for Dorthe Hennebergs arbejdsliv.  Først i 1998 hos Novasol, hvor hun var souschef. Efterfølgende blev hun medejer af Dantourist i Vejers, inden hun solgte sin andel og fik ansættelse hos Schultz Feriehusudlejning. Senest har hun været ansat hos Esmark i Blåvand – først som bureauchef og siden som rådgiver for eksisterende og nye sommerhusejere.

- Jeg følte, at tiden var inde til nye udfordringer, og skulle jeg nå at skrive et nyt kapitel i mit arbejdsliv, var tiden inde nu. Sol og Strand er en spændende virksomhed, som har gennemgået en stor udvikling de seneste par år, udtaler Dorthe Henneberg i pressemeddelelsen.

Privat bor Dorthe Henneberg i Varde med sin mand, og i fritiden nyder hun gåture i den vestjyske natur. Desuden er hun engageret i det lokale foreningsliv og medlem af et erhvervsnetværk i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Sport

Se med i aften på jv.dk: Vi sender direkte fra stort speedwaybrag

Kolding For abonnenter

Ejer af fitnesscenter efter næsten fire måneders lukning: - Vi taber penge hver dag

Annonce