Annonce
Esbjerg

Ny butik i Flying Tigers lokaler: Huset Ribe slog dørene op til Ribes genåbning

Mandag kl. 10 slog en ny butik dørene op i Ribes gågade. Søren Olesen og Winni Bonnichsen er flyttet over gaden med Huset Ribe, og åbner samtidig en ny butik til påske. Foto: Kåre Welinder
Huset Ribe har benyttet coronanedlukningen til at skifte til større lokaler i Ribes gågade. De har nu til huse i Flying Tigers tidligere lokaler, og slog dørene op 1. marts klokken 10.00 med masser af nyheder.

Ribe: De hørte til på Nederdammen 37, men er nu flyttet i større lokaler skråt over gaden på Nederdammen 30.

Huset Ribe har benyttet coronanedlukningen til at flytte butik, og mandag den 1. marts kunne de åbne dørene som en udvidet Huset Ribe, der nu også har en café og takeaway, større udvalg i blandt andet spiritus og brugskunst, ligesom de hen på efteråret også åbner op for en 80 kvadratmeter stor julestue i de bagerste lokaler.

Lejemålet blev overtaget 1. februar, og for ejerne Søren Olesen og Winni Bonnichsen har det altid været en drøm at få lov at flytte ind i den butik, hvor kunderne fra mandag morgen strømmede lystigt til.

- Vi begyndte i det lille lokale, men har altid vidst, at vi gerne ville være større. Ribe har taget imod os med åbne arme, så vi har glædet os til at kunne åbne her med de nye tiltag, som vores kunder efterspurgte i den anden butik, siger Winni Bonnichsen og forklarer, hvordan den nye caféafdeling er blevet til, fordi folk manglede et sted at kunne side og nyde blandt andet deres populære romkugler, mens de kiggede på ting i butikken.

Annonce

Fortæller mere senere

Så nu er der både tapas, doughnuts, kage og kaffekort, ligesom der senere kommer italiensk is, churros og andre lækkerier i caféen.

- Vi ser ikke os selv som en decideret café, men som et sted, hvor folk kan gå rundt i butikken og kigge, mens de får en kop kaffe og en kage.

Winni Bonnichsen fortæller, hvordan de har opgraderet udvalget af blandt andet te og øl, ligesom de får flere større ting som eksempelvis møbler.


Det skal være noget helt nyt derovre. Vi har en lille drøm, vi gerne vil prøve af.

Winni Bonnichsen- Vi vil gerne have noget i butikken, der ikke er i Ribe i forvejen, og nu kan vi have plads til større ting, som vi ikke kunne i den anden butik, siger Winni Bonnichsen, der sammen med Søren Olesen ikke vil kommentere på rygterne om, hvad der skal være i den anden butik.

De har beholdt deres tidligere lokale, og parret har hørt ude i byen, at de både ville lave lysstøberi, bolchekogeri med mere, men det siger de nej til.

- Det skal være noget helt nyt derovre. Vi har en lille drøm, vi gerne vil prøve af, og så må vi se, om det går, men det vil vi først fortælle mere om senere, siger Winni Bonnichsen, der dog afslører, at Søren Olesen fra tirsdag vil sætte papir for vinduerne for at arbejde på det, der skal være klar til åbning i påsken.

Huset Ribe har udvidet sortimentet i forhold til deres tidligere butik, og senere vil der også komme julestue. Foto: Kåre Welinder
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Speedway For abonnenter

Gense årets første speedwayløb med kvalifikation til EM og VM

Annonce