Annonce
Erhverv

Ny butik klar til åbning i Ribes gågade

Torsdag 14. november havde butikken Stjernestøv sidste åbningsdag i Ribes gågade, og allerede fredag begyndte en ny butik at rykke ind. Foto: Kåre Welinder
Ribe får en ny brugskunstforretning i gågaden, når butikken Huset Ribe åbner. Manden bag ejer i forvejen kendte forretninger på Rømø og Fanø.
Annonce

Ribe: Det er gået stærkt for Søren Olesen fra Skærbæk, siden han for nyligt erfarede, at butikken på adressen Nederdammen 37 i Ribes gågade, der tidligere husede butikken Stjernestøv, blev ledigt.

Søren Olesen ejer i forvejen brugskunstforretningerne Rømø Lys og Fanø Lys, og han åbner nu en tredje butik i samme stil i Ribe, der dog ikke får navnet Ribe Lys, men derimod Huset Ribe.

- Jeg er altid kommet meget i Ribe, og har faktisk i flere år haft kig på byen i forhold til at åbne butik her, siger Søren Olesen, der ikke har tænkt sig at have produktion af stearinlys i Ribe, som han har i de to andre butikker, men derimod vil koncentrere sig om brugskunst, delikatesser, gavekurve med mere.

Og det er gået stærkt med at få det hele gjort klart til at udvide med butik nr. 3 for Søren Olesen.

- Det er gået ret hurtigt. Christiane fra Stjernestøv ville gerne ud, så det hele passede godt sammen, og jeg ville gerne have julesalget med, og det når jeg nu, siger Søren Olesen, der åbner butikken onsdag 27. november.

- Jeg slog til, da muligheden var det, og jeg mener butikken passer rigtigt godt til byen, så jeg glæder mig til at åbne, siger Søren Olesen, der ser frem til at byde kunderne velkommen, og nå at være med til julehyggen under Peters Jul i Ribe.

I de andre byer, hvor Søren Olesen har butik, har han engageret sig meget i det lokale liv, og det har han også tænkt sig at gøre i Ribe med indmeldelse i handelsstandsforeningen og deltagelse i de mange kulturelle arrangementer, Ribe som by er kendt for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Statsminister, hvad er meningen?

Annonce