Annonce
Tønder

Ny butik på vej: Åbner i Tønders gågade på torsdag

Butiksbestyrer i Name It, Linda Paulsen, distriktschef, Camilla Hansen, og medarbejder i butikken i Storegade, Gabi Christensen Greve, er klar til at åbne butikken med tøj til børn og unge på torsdag. Foto: Martin Franciere
Endnu en tøjbutik er på vej til Tønder. Bestseller-koncernen åbner Name It, der er en tøjforretning med tøj til børn og unge op til 16 år. Butikschefen glæder sig.

TØNDER: Endnu en tøjforretning er på vej i bybilledet i Tønder.

Torsdag åbner forretningen Name It i Storegade, hvor Telehjørnet tidligere holdt til. Men efter at telebutikken for nogle måneder siden rykkede ind hos Kvickly, har butikslokalet stået ledigt. Men der er som sagt nyt liv i butikken, der er under ombygning.

At der om kort tid skal ligge en tøjbutik i lokalet var onsdag morgen meget svært at forestille sig. Håndværkere er ved at spartle de rå vægge, gulvet lignede ikke noget, man kan præsentere kunder for, og fugten hang tungt i luften. Og allerede torsdag skal der hænge tøj på stativer, og prøverummene skal være klar til at der prøves tøj i stor stil.

Annonce

Når I det til åbningen torsdag?

- Ja, smiler butikschef Linda Paulsen, der er ansat til at lede butikken, der får en fast medarbejder, Gabi Christensen Greve, og en række skolepiger, der hjælper til i deres fritid.

Udlejer investerer

Det er Mads Jacobsen, der ejer ejendommen. Han fortæller, at det ikke har krævet de store sværdslag at lokke endnu en Bestseller-butik til byen. Men han har reduceret huslejen, så den passer bedre til niveauet i byen, fortæller han.

- Jeg har brugt en masse penge på ombygning, og så har jeg givet mig lidt, siger han med henvisning til, at udlejerne er under pres, for en større del af handlen med forbrugsgoder er rykket over på nettet. Og når der er færre kunder i butikkerne, halter indtjeningen.


Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til gågaden. Det er en hyggelig gade.

Linda Paulsen, ny butikschef, Name It


Butikken ledes som sagt fremover af Linda Paulsen. Hun er udlært hos Intersport og har gennem en længere årrække haft ansvaret for bagerafdelingen i Kvickly i Tønder.

Annonce

Butikschef og mor til to

32-årige Linda Paulsen er mor til to børn, Didde på seks år og Nick på syv. Børnene falder dermed aldersmæssigt ind under den gruppe af kunder, som Name It henvender sig til - nemlig 0 til 16 år.

Tøjbutikken Name It rykker ind i det tidligere Telehjørnet i Tønders Storegade. Her en uge inden åbningen er det svært at fatte, at der på næste torsdag skal være en fungerende tøjbutik i lokalerne, der lige nu er under kraftig renovering. På billedet ses foruden byggerod butickschef Linda Paulsen. Foto: Martin Franciere

Linda Paulsen, der bor i Jejsing, glæder sig til sig til at åbne butikken. Åbningen finder som sagt sted torsdag - dagen før den store handelsdag black friday. Og netop derfor skal butikken være klar til tiden.

- Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til gågaden. Det er en hyggelig gade, siger Linda Paulsen, der er udlært i Intersport, da den lå i Vestergade, hvor H&M holder til nu.

Name It åbner med rabatter til kunderne dagen igennem og halv pris på købene hos de første 25 kunder, oplyser Linda Paulsen og opfordrer til, at man handler lokalt.

Annonce
Tønder For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Tønder

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

371 DSB-kunder tog toget mellem Esbjerg og Odense uden mundbind - det skulle de aldrig have gjort: Bekymret ansat beretter om magtesløst personale, snyd og stor forvirring

Kolding For abonnenter

Maskinvirksomhed fik stjålet minigravere til 900.000 kroner: Klippede hegn i stykker og brugte træpaller som rampe

Sønderborg

Påkørt af elcykel: 55-årig svært tilskadekommen kvinde fløjet til Odense

Esbjerg

Dummere end politiet tillader: Eftersøgt mand gjorde sig uheldigt bemærket

Ulrik Wilbek kritiserer smitteopsporing: Antallet af selvisolerede eksploderer og risikerer at lukke samfundet

Kolding For abonnenter

Hunden Vaks vækkede ejer, da værksted med traktorer og udstyr gik op i flammer: - Han får nok et ekstra kødben til jul

Erhverv

Rasmus kører Syd- og Sønderjylland tyndt for at skifte nedslidte hestesko

Sydjylland

Flere kommuner oplever massive smittestigninger henover weekenden: En stikker af med 150 nye smittede siden fredag

Ekspert anbefaler nedlukning - lige nu: Omikron vil være dominerende inden nytår

Navne

Så er det nye byråd på plads: Se, hvem der fik hvilke poster

Erhverv For abonnenter

Ny webshop satser på nyt og brugt: Per reparerer også cykler

Sønderborg For abonnenter

Socialudvalg siger nej til nødplan i hjemmeplejen

Annonce