Annonce
Aabenraa

Ny chef: Corona betyder omrokering på rådhuset

Maja Gammelgaard kommer fra en stilling hos Dansk Flygtningehjælp. Privatfoto
38-årige Maja Gammelgaard er ansat som ny socialchef på rådhuset i Aabenraa. Stillingen er oprettet som et led i en omrokering, der har vist sig nødvendig på grund af corona-situationen.

AABENRAA; Det bliver den 38-årige Maja Gammelgaard, der skal overtage den nyoprettede stilling som socialchef i Aabenraa Kommune.

Hun kommer fra et job i Dansk Flygtningehjælp, hvor hun har været ansvarlig for nationale programmer.

- Det er et virkelig spændende job. Det passer lige til mig, at den pragmatiske tilgang i forvaltningen er, "hvad vi gør", og ikke "hvad vi kalder det". For det skal have værdi for medarbejderne og ikke mindst borgerne, siger Maja Gammelgaard, der bor i Haderslev med sin partner og deres tilsammen fire børn i alderen 10-16 år.

Hun er uddannet socialrådgiver, har en diplomuddannelse i ledelse og speciale i innovation, pædagogik og didaktik. Hun har tidligere arbejdet som socialrådgiver i Haderslev og Aabenraa kommuner og været projektleder ved Social- og Sundhedsskolen Syd samt daglig leder og koordinator i Vejen Kommune.

Annonce

Corona-udfordring

- Jeg ser frem til at komme ind i en organisation, hvor man har lavet en omorganisering, hvor jeg kan være med til at sætte mit præg sammen med medarbejderne. Der skal være fremdrift og nytænkning, hvilket kræver en involvering af alle, siger Maja Gammelgaard, der er født og opvokset i Genner.

Den nye stilling som socialchef er en følge af en justeret struktur i Aabenraa Kommunes forvaltning Social & Sundhed, som nu er delt i afdelingerne Senior, Visitation & Understøttelse, Sundhed og Social.

- Coronaudfordringen er blevet håndteret fantastisk flot, men det har også vist os, at vi har haft behov for en justeret struktur i organisationen, fortæller kommunens social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, og uddyber:

- Som socialchef skal Maja være med til at sætte kurs og retning på vores socialområde, hvilket hun er den rette til med sin indsigt og erfaring. Med sin nysgerrighed og interesse vil hun være med til at udvikle vores socialområde til gavn for de borgere, som har behov for hjælp fra Social & Sundhed.

Socialområdet består af indsatsområdet Udsatte samt de fire enheder; Center for Job & Uddannelse (CJU), Hjernecenter Syd, Autismecenter Syd samt Bo & Aktivitet.


Som socialchef skal Maja være med til at sætte kurs og retning på vores socialområde, hvilket hun er den rette til med sin indsigt og erfaring.

Social- og sunhedsdirektør Karen Storgaard Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Minibo i Holsted kommer til salg

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce