Annonce
Kolding

Ny chef for 450 ansatte: Mads Astrup får ansvaret for at udvikle Koldings infrastruktur

45-årige Mads Astrup Sørensen er ny chef for anlægs- og driftsområde i by- og udviklingsforvaltningen. Han afløser Martin Sejersgaard-Jacobsen, som nu er direktør for teknik-, miljø- og kultur i Billund Kommune. Foto: Kolding Kommune
Mads Astrup skifter Esbjerg ud med Kolding, når han 1. december tiltræder som ny områdechef i by- og udviklingsforvaltningen og afløser Martin Sejersgaard-Jacobsen, som er rejst til Billund og steget i graderne.

Kolding: Så har Kolding Kommune fundet den nye chef for det store anlægs- og driftsområde i by- og udviklingsforvaltningen.

Valget er faldet på 45-årige Mads Astrup Sørensen, som kommer fra en stilling som vej- og parkchef i Esbjerg, hvor han har været i 13 år - heraf knap halvdelen som chef.

Mads Astrup starter 1. december, og fra da har han blandt andet ansvaret for at drifte og udvikle Kolding Kommunes infrastruktur, affaldsplan, byggemodninger og grønne arealer.

Annonce

By- og udviklingsdirektør Merete Dissing glæder sig over at få en ny områdechef med stor erfaring med anlægs- og driftsområdet og indgående kendskab til den kommunale verden.

- Kolding Kommune står midt i en rivende udvikling med mange store udviklingsprojekter, hvor Mads bliver en nøgleperson som sparringspartner for vores dygtige medarbejdere, for chefkollegerne og for politikerne. Jeg er helt tryg ved, at han kan løfte den opgave, da han kommer med en solid viden og erfaring inden for området. Samtidig er han et stærkt ledelseskort, der både har det strategiske og visionære blik på opgaverne, siger hun i en pressemeddelelse.


Det ligger mig meget på sinde at finde frem til de bedste tværgående løsninger i tæt samarbejde med borgere og erhvervsliv.

Mads Astrup Sørensen, ny områdechef i Kolding Kommune


Mads Astrup Sørensen bliver chef for ca. 450 medarbejdere fordelt på fire afdelinger - nemlig Trafik, Vej og Park, Entreprenørafdelingen, Redux – Affald og Genbrug og Rengøringsafdelingen.

Trækplaster

Mads Astrup Sørensen er uddannet som skov- og landskabsingeniør og efterfølgende cand.scient. i landskabsforvaltning, og han har siden suppleret sin uddannelse med en diplomuddannelse i ledelse og er nu i gang med en master i public management.

- Jeg glæder mig til at arbejde med Kolding Kommunes designvision, da det ligger mig meget på sinde at finde frem til de bedste tværgående løsninger i tæt samarbejde med borgere og erhvervsliv, og her er designtænkning en oplagt metode, mener Mads Astrup Sørensen.

Han afløser 48-årige Martin Sejersgaard-Jacobsen, der tiltrådte som ny direktør for teknik-, miljø- og kultur i Billund Kommune i august.

Mads Astrup

  • Mads Astrup Sørensen er 45 år. Han bor i Hjerting nord for Esbjerg, er gift med Sanne, der er plejehjemsleder, og har to drenge på 15 og 13 år.
  • Fritiden bliver brugt på familien, haven, sommerhus og på aktiviteter i naturen.
  • Han afløser 48-årige Martin Sejersgaard-Jacobsen, der har været områdechef i Kolding Kommune siden 2013. Sejersgaard-Jacobsen er nu direktør for teknik-, miljø- og kultur i Billund Kommune.
Annonce
Kolding For abonnenter

Voldtægtssag skaber utryghed hos beboere i ungdomsboliger: - Jeg føler hele tiden, jeg skal gå og holde øje med, hvem der render rundt her

Danmark

Onsdagens coronatal: Nu er over 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Venstrepolitiker og chef på flyvestationen får skarp kritik af Arbejdstilsynet: Mobber og skaber frygt

Sønderborg For abonnenter

Politimand frygtede for sit liv: Bosnisk pistolmand kan vende retur til Danmark om seks år

Varde

Hotel lever takket være opbakning: Men borgere taber penge, fordi folkeejet anpartsselskab er sendt til tvangsopløsning

Haderslev

Gør et kup: Sjældne PH-lamper kommer under hammeren

Vejen

Sag om mobning i forsvaret får ikke politiske konsekvenser for udvalgsformand: - Det her ændrer ikke ved, at jeg stiller op for Venstre

Varde For abonnenter

80-årige Flemming mister stort beløb på, at hotellet i hjembyen overlever: - Jeg låner stadig penge ud til gode projekter

Livsstil

Du kan opleve DM i Kolding: Her skal klatrene kæmpe om medaljer uden sikkerhedsnet

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Esbjerg For abonnenter

Kendt værtshus i Østerbyen går konkurs: Men der er stadig dans og kolde pilsnere i hytten

Danmark

Kulturministeren er skræmt over danske børns Youtube-forbrug: - Jeg er bange for algoritmer, jeg ikke forstår

Varde

Krav om at ældremad skal produceres i Varde holder ikke i retten : Forventer at flytte 2-3 medarbejdere til Vejle

Vejen For abonnenter

Stormøde i kriseramt klub: Erhvervsmand vil samle opbakning til at genrejse klubben

Billund

Davidsen i Billund lukker: Vi har ikke udsigt til at skabe en lønsom forretning i Billund

Annonce