Annonce
Aabenraa

Ny chef skal sikre fremtidens efteruddannelse

47-årige Tina Hertz Skafte ny afdelingschef for kurser og efteruddannelse på Sosu Syd. PR-foto
47-årige Tina Hertz Skafte satser på efteruddannelse tilpasset kundernes vilkår
Annonce

Aabenraa: Den nye chef for afdelingen for kurser og efteruddannelse på SOSU Syd, Tina Hertz Skafte, har været fem år på skolen som ledelseskonsulent og skal nu løfte taktstokken over hele kursusdelen på skolen, som er ganske omfattende.

- Mange tænker måske, at vores skole kun uddanner Sosu-personale og pædagogiske assistenter, men vi står altså også for hele efteruddannelsesdelen inden for Sosu-området for både kommuner og regionen. Og så har vi selvfølgelig også pædagogiske kurser til for eksempel dagplejere, forklarer Tina Hertz Skafte i en pressemeddelelse.

Opgaven som chef bliver i høj grad at holde kurserne ajourført, så de passer til de behov, der er i kommunen lige nu.

Annonce

Fremtiden i sigte

Lotte Dalegaard Pedersen, direktør på SOSU Syd, understreger, at hun mener, at med valget af Tina Skafte har SOSU Syd fundet en chef, som har fremtiden i sigtekornet, og som kan give plejeområdet et fremtidssikret kompetenceløft.

Tina Hertz Skafte glæder sig til at tage på opsøgende besøg hos kommuner og region og imødekomme sektorernes efterspørgsel og afdække efteruddannelsesbehovet i det sønderjyske.

- Jeg vil også bestræbe mig på at tilbyde et udbud af efteruddannelse, som er tilpasset kundernes vilkår, og som er fleksibelt. For eksempel vil vi tilpasse vores udbud til arbejdsmarkedets arbejdstider og tilbyde fjernundervisning og digital undervisning på alle tider af døgnet, siger Tina Hertz Skafte, der tiltrådte 1. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce