Annonce
Esbjerg

Ny chef: Svensker skal svinge taktstokken i Esbjerg Ensemble

Gabriella Bergman skal overtage taktstokken i Esbjerg Ensemble efter norske Katrine Ganer Skaug, der fortsætter karrieren i København. Bergman kommer fra en stilling som kunstnerisk chef for musikdelen ved Smålands Musik & Teater i Jönköping. Privatfoto
Det bliver svenske Gabriella Bergman, der skal stå i spidsen for Esbjerg Ensemble. Hun kommer fra en stilling som kunstnerisk chef for musikdelen af Smålands Musik & Teater i Jönköping.

Esbjerg: Musikerne i Esbjerg Ensemble har fået ny chef.

Det bliver svenske Gabriella Bergman, der skal efterfølge Katrine Ganer Skaug som ensemblechef. Det oplyser Pater Amstrup, der er formand for bestyrelsen i Esbjerg Ensemble.

- Efter første samtalerunde havde jeg det sådan, at valget uden problemer kunne falde på flere af de kvalificerede kandidater, men efter anden runde var vi i ansættelsesudvalget slet ikke i tvivl. Gabriella var alles førsteprioritet, siger Peter Amstrup.

Annonce

Han beskriver Gabriella Bergman som empatisk og lyttende men også som en dame, der ved, hvad hun vil.


- Hun har en personlighed, der klart lade skinne igennem, at hun har sine egne idéer. Og det er idéer, som vi synes rigtig godt om.

Peter Amstrup


- Hun har en personlighed, der klart lader skinne igennem, at hun har sine egne idéer. Og det er idéer, som vi synes rigtig godt om. Hun imponerede på de parametre, vi målte på, både personligt, professionelt og fagligt, fortsætter Peter Amstrup.

Forskellige genrer

46-årige Gabriella Bergman kommer fra en stilling som kunstnerisk chef for musikken på Smålands Musik & Teater i Jönköping.

- Hun er vant til at arbejde på tværs af forskellige kunstneriske genrer med blandt andet teater og ballet, og vi var enige om, at det var en meget spændende kvalitet. Hun var velforberedt og hvad sat sig godt ind i, hvad Esbjerg Ensemble er for en størrelse, og hun har nogle meget spændende idéer og  tanker om fremtiden. Hun har stor erfaring og har også været med til at håndtere kriser. Jeg er meget glad for, at vi kan præsentere Gabriella som ny chef for Esbjerg Ensemble, og jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet, siger Peter Amstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Tønder på skrump: Befolkningstallet rasler ned og det er Tønders egen skyld, mener ansvarlig politiker

Billund For abonnenter

Legolands teknikere ordner alt fra videoovervågning til årets nyeste forlystelser: - Det er ligesom at få noget fra Ikea

Annonce