Annonce
Tønder

Ny corona-bombe: TM Tønder ramt af turneringsafbrydelse

Direktør for TM Tønder Håndbold, Kim Wittenkamp, er alt andet end begejstret for, at turneringen i 1. division nu må afbrydes. Foreløbig gælder corona-pausen frem til 23. november. Arkivfoto: Martin Franciere
Forsamlingsforbuddet er afgørende for, at turneringen i 1. division for mænd og kvinder afbrydes med øjeblikkelig virkning og foreløbig frem til 23. november. TM Tønders kamp fredag aften mod topholdet Nordsjælland Håndbold er dermed aflyst.
Annonce

TØNDER: Corona-krisen rammer atter dansk håndbold på næsthøjeste niveau. Turneringen i 1. division hos både damer og mænd er med øjeblikkelig virkning afbrudt. Foreløbig gælder afbrydelsen frem til 23. november. Det meddelte Divisionsforeningen torsdag middag i en mail til de berørte klubber.


Det er selvfølgelig træls, men beslutningen er sikkert taget efter nøje overvejelser. Det må vi respektere og efterleve.

Kim Wittenkamp, direktør, TM Tønder Håndbold


For TM Tønder Håndbold betyder afbrydelsen, at aftenskampen fredag mod topholdet Nordsjælland er aflyst.

- Det er selvfølgelig træls, men beslutningen er sikkert taget efter nøje overvejelser. Det må vi respektere og efterleve. Men for håndbolden er det selvfølgelig ekstremt træls, siger direktør for TM Tønder Håndbold, Kim Witttenkamp.

Ud over fredagens aftenskamp mod Nordsjælland er foreløbig også udekampen mod HØJ Elite(15. november) og hjemmekampen mod IK Skovbakken (21. november) berørt af det midlertidige spilstop.

Annonce

Kæmpet hårdt

I skrivelsen fra Divisionsforeningen til de berørte klubber står blandt andet:

- Efter fredagens udmelding og de seneste dages brug på diverse fortolkninger, er det desværre blevet afgjort, at vi ikke kan holde vores to 1. divisioner kørende. Vi har kæmpet hårdt for dette, og DIF har fremlagt vores argumenter i de rette fora, men desværre uden resultat. Derfor afbrydes 1. division Herrer og 1. division Kvinder med øjeblikkelig virkning og foreløbig frem til den 23. november. Samtidig må vi så også konkludere, at klubber i 1. division i træningssammenhæng må forholde sig til forsamlingsforbuddet på de 10 personer for atleter over 21 år, fremgår af skrivelsen, der er underskrevet af direktøren for Divisionsforeningen, Thomas Christensen.

Annonce

Penge retur

Kim Wittenkamp siger, at de tilskuere, der havde købt billet til fredagens kamp, vil kunne få deres penge tilbage.

- Hvis de henvender sig til klubben i løbet af næste uge, finder vi ud af at sende pengene retur, siger Kim Wittenkamp.

Hvordan klubben rent træningsmæssigt fremadrettet forholder sig for at kunne leve op til  forsamlingsforbuddet, vil blive drøftet snarest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Annonce