Annonce
Læserbrev

Ny cykelsti. Varde Tennisklub ønsker en god og sikker skolevej til den kommende Frelloskolen

Læserbrev: Det er uforståeligt, at Varde Kommunes politikere tilsyneladende lader sig diktere af den kommunale forvaltning samt af en rapport fra Cowi Consult.

Der er i rapporten ikke nævnt noget om, at volden nord for tennisbanerne skal fjernes. Endvidere angiver rapporten muligheden for at etablere en cykelsti nord om opvisningsbanen, der herefter munder ud, hvor cykelstien fra Nørremarksvej kommer.

Plan- og teknikdirektør Thomas Jaap har efterfølgende bedt Ingeniørgruppen udfærdige en situationsplan med en ny cykelsti nord om tennisbanerne, hvor store dele af volden mod tennisbanerne er fjernet. Uforståeligt, men Thomas Jaap bor heller ikke i Varde Kommune.

Politikerne skeler åbenbart til Cowi-rapporten og forvaltningen uden hensyntagen til brugerne, der benytter fritidsfaciliteterne.

De mennesker har i stor udstrækning stemt på de politikere, der har sæde i Varde Byråd, og disse folkevalgte der burde lytte til deres vælgere.

Varde Tennisklub foreslår, at cykelstien føres fra Frelloskolen/Dalgasvej til Nordre Boulevard mellem kommunens ejendom, Dalgashus, og kirken, Livets Kilde.

På Nordre Boulevard er der god plads til en ny dobbeltsporet cykelsti, der kan etableres mellem lyskrydsene ved Lerpøtvej og ved Ortenvej.

Hvor cykelstien munder ud ved Nordre Boulevard kan der etableres en afspærring mod kørebanen, så cyklister ikke kan køre direkte ud på bilvejen.

En løsning, der efter tennisklubbens opfattelse vil give en mere sikker og tryg vej for de cyklende trafikanter, men også giver en tryghed for bilisterne på Nordre Boulevard.

Forslaget løser samtidig vind-, støj- og indkig problemerne for såvel tennisklubben som for wellnessområdet, hvor der fortsat vil være læ og ro.

Thomas Jaap, direktør for plan, kultur og teknik i Varde Kommune, ønsker ikke at kommentere læserbrevet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Annonce