Annonce
Debat

Ny daginstitution i Bække

Jesper Wolf Schmidt-Hansen, Bække. Konservativ kandidat til byrådet. Privatfoto

Læserbrev: Det kan vi jo alle kun være glade for, men at man fra kommunens side fuldstændigt har ignoreret borgernes ønsker – på trods af at frivillige har brugt oceaner af tid på dialogmøder, det er mig en gåde.

Der er blandt største delen af forældrene til børnene (som det hele jo handler om) konsensus om, at den bedste løsning er en placering på ”Bulderbo”-grunden, hvor den ene af de to eksisterende børnehaver i dag er placeret. Her er der god plads omkring, det ligger dejligt ugeneret og med luft og natur omkring – og kommunen ejer ovenikøbet den tilstødende grund i forvejen. Så som forældre har vi utroligt svært ved at se – hvordan nogen kan syntes, at en placering hvor man ”presser” børnehaven ind på arealet mellem ind- og udskolingen, nogensinde kan være en god ide.

I Udvalget for skoler og børn har man netop vedtaget, at man vil arbejde videre med netop det scenarie, hvor man placerer børnehaven ved skolen og inddrager udearealer fra både ind- og udskolingen samt fra sportspladsen.

Annonce

Det, der er vigtigt at huske, er, at vi uanset placeringen, var vi sikret en ny børnehave i Bække, så det var ikke et spørgsmål om enten eller – som jeg ser dette, handler det alene om en ideologi om at samle og centrere omkring skolerne – men jeg synes personligt ikke, at dette giver ret til at glemme de lokales ønsker og børnenes tarv!


At man fra kommunens side fuldstændigt har ignoreret borgernes ønsker – på trods af at frivillige har brugt oceaner af tid på dialogmøder, det er mig en gåde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Der er god grund til at fejre Europadagen

Sydjylland For abonnenter

Se på kortet her hvor der er problemer: Sønderjyske udlejere holder på pengene og udskriver store regninger

Annonce