Annonce
Billund

Ny direktør sprang fra i sidste øjeblik

Vedkommende, der var udset til at blive ny direktør for voksenområdet i Billund Kommune, valgte at takke nej til jobbet i sidste øjeblik inden offentliggørelse. Arkivfoto: Billund Kommune

Billund Kommune: Arbejdet med at finde en ny direktør for voksenområdet i Billund Kommune kommer til at tage længere tid end oprindeligt planlagt. Egentlig var arbejdet afsluttet, da byrådet tirsdag aften nikkede ja til ansættelsesudvalgets indstilling af, hvem der skal afløse Jan Møller Iversen i kommunens direktion.

Planen var, at navnet på den nye direktør for voksenområdet skulle offentliggøres torsdag formiddag, men i absolut sidste øjeblik valgte vedkommende at fortryde.

- I stedet fik vi torsdag morgen en opringning fra kandidaten, der meddeler, at vedkommende fortsætter i sin nuværende kommune. Det er usædvanligt og naturligvis en træls melding at få så sent i forløbet. Især fordi vi har haft en ansættelsesproces med 16 dygtige kandidater, siger kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen.

Derfor må ansættelsesudvalget igen i arbejdstøjet for at tage stilling, hvordan processen nu skal være.

- Vi melder ud om den fornyede proces, når ansættelsesudvalget har haft mulighed for at tage stilling, siger kommunaldirektøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce