Annonce
Haderslev

Ny donation fra TrygFonden: Motion og fællesskab til veteraner på is

Veteranholdet i Vojens Ishockey Klub vil gerne have endnu flere holdkammerater, og derfor skal det være nemt at blive en del af holdet. Med donationen fra TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark kan klubben indkøbe tøj, hjelme og andet udstyr, som nye spillere kan låne, mens de introduceres til sporten. PR-foto
Annonce

Vojens: "Vojens Patriots" er Vojens Ishockey Klubs nye veteranhold, hvor alle på holdet har været udsendt af Danmark. Med en donation fra TrygFonden på 99.000 kroner kan klubben nu indkøbe ishockeyudstyr til udlån. Håbet er dermed at kunne få endnu flere veteraner til at prøve kræfter med ishockeysporten og blive en del af et sjovt og stærkt fællesskab. Den officielle overrækkelse af donationen fra TrygFonden finder sted, når SønderjyskE tørner sammen med Aalborg Pirates i Frøs Arena fredag 27. december kl. 19.30.

Veteranholdet i Vojens Ishockey Klub vil gerne have endnu flere holdkammerater. Med donationen fra TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark kan klubben indkøbe tøj, hjelme og andet udstyr, som nye spillere kan låne, mens de introduceres til sporten.

Christian Clausen og Jan Burglin Arentoft, der er initiativtagere til holdet, glæder sig over udstyret og støtten fra TrygFonden:

- Det er en stor hjælp, at vi nu får mulighed for at lade interesserede nye medlemmer låne udstyr, mens de finder ud af, om sporten er noget for dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce