Annonce
Tønder

Ny energi: Tre unge kvinder ansat hos Tønder-firma

Tønder Revision har ansat tre nye revisorassistenter. Blandt andre 26-årige Sandra Jessen, som er glad for at komme til at arbejde tæt på, hvor hun bor i Toftlund. - Jeg har en lille søn, og nu kan jeg aflevere ham i vuggestuen senere end før og også hente ham tidligere, siger hun i en pressemeddelelse. Privatfoto.
Tønder Revision har netop ansat tre nye unge revisorassistenter, som skal være med til at løfte revisionsfirmaet. Fælles for de nyansatte revisorassistenter er, at de alle ser frem til nye udfordringer og opgaver hos Tønder Revision.

TØNDER: Der er nye ansigter at spore hos Tønder Revision i disse dage. Revisionsfirmaet har nemlig netop ansat tre nye revisorassistenter, der sammen med de næsten 30 medarbejdere, som i forvejen har arbejdsgang hos Tønder Revision, skal løfte opgaven med revision, regnskab og bogholderi for virksomheder i lokalområdet.

De nyansatte revisorassistenter kommer alle fra andre stillinger i det sønderjyske, og hos Tønder Revision er man glade for at have fået nye kræfter i firmaet. Udover de tre nye revisorassistenter ansatte Tønder Revision i efteråret to elever.

- Med fem nye ansigter og den høje faglighed og energi de nye medarbejdere tilfører Tønder Revision, vil kunderne også kunne mærke et løft, når de er i kontakt med os. Vi er stolte over, at fem unge mennesker har valgt at arbejde i vores område. Det kommer de ikke til at fortryde, siger partner og registreret revisor i Tønder Revision, Niels C. Høyer, i en pressemeddelelse.

Annonce

Med fem nye ansigter og den høje faglighed og energi de nye medarbejdere tilfører Tønder Revision, vil kunderne også kunne mærke et løft, når de er i kontakt med os.

Niels C. Høyer, partner og registreret revisor hos Tønder Revision.

Hjælpe kunderne

To af de nye revisorassistenter kommer fra job hos rådgivningsvirksomheden LandboSyd. Den ene er Sandra Jessen på 26 år, som har arbejdet for LandboSyd i Aabenraa, men nu er klar til nye udfordringer. Hos Tønder Revision skal hun arbejde på afdelingskontoret i Toftlund.

- Der skulle ske noget nyt, og jeg valgte at skifte job for at få mulighed for at arbejde med noget andet end landbrugsregnskaber. Jeg vil gerne hjælpe kunderne med at træffe de rigtige beslutninger i forhold til den situation, de står i - og ikke mindst tage mig af alt det regnskabsmæssige, så hun eller han ikke skal bruge tid og energi på at sætte sig ind i det, lyder det fra Sandra Jessen i pressemeddelelsen.

Nye udfordringer

Hos Tønder Revision i Løgumkloster får de også en ny kollega. Der er tale om Ida Margaretha Erichsen på 27 år, som ligesom Sandra Jessen har en fortid hos LandboSyd, hvor hun i 2015 blev udlært revisorassistent. Siden har hun læst HD 1. del, og har netop afsluttet barslen med sit første barn.

- Jeg er klar til nye udfordringer arbejdsmæssigt, og jeg glæder mig til at videreudvikle mig ved Tønder Revision. Jeg har tidligere udelukkende arbejdet med landbrugsregnskaber, men nu kommer jeg i berøring med en meget bredere kundegruppe, og det glæder jeg mig til. Fagligt kommer jeg med fem års god erfaring indenfor regnskab, og jeg bringer godt humør og gåpåmod med mig på jobbet, fortæller hun i pressemeddelelsen.

Det er tre unge sønderjyske kvinder, Tønder Revision har ansat. Rikke Bønneland fra Løgumkloster på 27 år skal dele afdelingskontor med Sandra Jessen i Toftlund. Privatfoto.

Godt samarbejde

Den sidste nye revisorassistent hos Tønder Revision er Rikke Bønneland på 27 år. Hun kommer fra en stilling hos Sønderjyllands Revision i Padborg. Der har hun været de seneste tre år. I sommers afsluttede hun en HD i regnskab og økonomistyring, og hun ser frem til udfolde sig hos Tønder Revision.

- Jeg vil gerne prøve noget nyt og kommer til at sidde på Tønder Revisions afdelingskontor i Toftlund. Jeg glæder mig til et godt samarbejde med kollegaerne og kunderne og til de udfordringer, der vil være med til at udvikle mig i mit fag. Rent fagligt har jeg beskæftiget mig med bogføring, revideret/opstillet regnskaber for mindre virksomheder samt opstillet skatteregnskaber for selvstændigt erhvervsdrivende, lyder det fra Rikke Bønneland i pressemeddelelsen.

I Løgumkloster kommer den nyansatte, 27-årige Ida Margaretha Erichsen til at holde til. - Min kæreste og jeg bor i Løgumgårde, og da jeg skal arbejde på Tønder Revisions kontor i Løgumkloster, er det perfekt med kort transporttid, fortæller hun i en pressemeddelelse. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi gør det fortsat ikke godt nok

Møgsagerne i det offentlige Danmark har stået i kø med milliardsvindel med udbytteskat, misbrug af Socialstyrelsens midler og tilsyneladende meget grove forhold hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Lokalt har vi såmænd også haft et tilfælde, hvor fire personer er blevet sigtet for bedrageri mod Sygehus Lillebælt. Alt dette til trods: Vi er fortsat verdens mindst korrupte land sammen med New Zealand. Det viser anti-korruptionsbevægelsen Transparency Internationals årlige undersøgelse af forholdene i 180 lande. Egentlig er det ikke så overraskende. Inderst inde ved de fleste danskere jo godt, at bestikkelse hører til sjældenhederne. Få borgere kunne finde på at tilbyde myndighedspersoner erkendtligheder i forventning om modydelser. Og endnu færre offentligt ansatte kunne formentlig drømme om at tage mod penge eller tvivlsomme vennetjenester. Vi har grund til at glæde os over dette forhold. Korruption er en kræftsvulst på samfundet. Den gør alt dyrere og langsommere, fordi udgifterne til korruption skal lægges oven i prisen på alle projekter, hvor man tilmed langtfra kan være sikker på, at de bedste og billigste får overdraget en given opgave. Derfor er det heller ikke noget tilfælde, at de mest korrupte lande som regel også er de fattigste med for eksempel Sydsudan, Somalia og Syrien som nationer, der både er bundkorrupte og aldeles rædselsfulde at bo i. Korruption er imidlertid langtfra kun et økonomisk problem. Endnu værre er det, at bestikkelse tærer på ethvert samfunds vigtigste kapital, nemlig tilliden mellem borgerne indbyrdes og i forhold til myndighederne. Danmark er fortsat et samfund bygget på gensidig tillid. Men ligesom vi trods førstepladsen mister point på opgørelsen over korruptionens omfang, er der også en blevet plads til en lille tvivl i mange danskeres forhold til myndighederne. Den situation er netop opstået på grund af den senere tids mange skandaler. Så jo, vi gør det godt. Men vi gør det fortsat ikke helt godt nok.

112

30-årig indbrudstyv hærgede Kolding i måneder, inden han meldte sig selv: - Jeg gjorde det af grådighed

Danmark For abonnenter

43 kommuner driver ulovlige solcelleanlæg: Nu risikerer investeringer for millioner at ryge i skraldespanden

Annonce