Annonce
Sport

Ny Esbjerg-kører: Jeg skal nok holde konkurrenterne bag mig

Esbjerg Vikings henter Lasse Bjerre ind i truppen til den kommende sæson. Foto: André Thorup

Lasse Bjerre, der er lillebror til Kenneth Bjerre, bliver B-kører hos Esbjerg Vikings i den kommende sæson.

Esbjerg Vikings fortsætter i hastigt tempo med at lave aftaler med kørere til den kommende sæson.

JydskeVestkysten har tidligere kunnet fortælle om kontrakter med A-kører Niels-Kristian Iversen og B-kørerne René Bach og Nicolai Klindt - og nu kommer så endnu en B-kører til i skikkelse af Esbjerg-knægten Lasse Bjerre.

- Det er lidt en drøm for mig at komme til Esbjerg, når jeg er fra byen. Så det ser jeg meget frem til, og det bekymrer mig ikke, at der er B-kørere i forvejen. Jeg skal bare ud at køre stærkt nok, så er jeg jo på holdet - og det er mit mål at være på holdet hver gang, understreger Lasse Bjerre, der i denne sæson har kørt for Holstebro.

Annonce
Lasse Bjerre 

Pokal eller hospital

Og Esbjerg-holdleder Ib Pedersen ser frem til samarbejdet med Lasse Bjerre, selvom han erkender, at det godt kan gå hen at blive lidt af en krudttønde med tre så stærke B-kørere i truppen.

- Jeg må jo bare være lidt påpasselig med min æske med tændstikker, siger holdlederen med et grin.

- I Esbjerg ser vi frem til, at få Lasse ind med sin fandenivoldskhed. Det er lidt "pokal eller hospital" over det, når han er med.

Ib Pedersen har tidligere ringet efter polske kørere til sit hold, når eksempelvis profilen Niels-Kristian Iversen har været optaget af andre opgaver eller ude med skader, men den strategi vil der blive ændret på til den kommende sæson.

- Har vi ikke "Puk" til rådighed i en match, vil min assistent Tom Paarup Madsen og jeg kraftigt overveje, om vi skal tage tre B-kørere med til en match - og så vil der jo være plads til både Bach, Klindt og Bjerre.

Lasse Bjerres 2017-sæson fortsætter i øvrigt helt frem til udgangen af denne måned med matcher i England, hvor han kører med i både den bedste og næstbedste række.

- Det er gået godt for mig i år, hvor jeg sammen med Sheffield vandt ligaen, men hvis jeg fremadrettet får chancen for også at køre i Sverige og Polen, vil jeg nok gøre det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Merkel holder drømmen om Europa i live

For en uges tid siden gik en sød historie sin sejrsgang i tyske medier og på sociale platforme. Landets kansler, Angela Merkel blev fotograferet i en kø i en dagligvarebutik med sin indkøbsvogn. To ruller toiletpapir og fire flasker hvidvin. ”Eine wie uns” som det hed sig i masser af opslag på nettet efterfølgende. Ingen hamstring. Fornuftig prioritering. Og kansleren betalte endda med kreditkort og ikke kontanter, som man ellers ofte gør hos vores naboer. Lederskab i det små. Merkel viser også lederskab i det store. Hvor lande i hele Europa, inklusive Danmark, har dukket sig, mens et coronahærget Italien har bedt om hjælp, trådte Merkel straks til. Tyskland henter syge italienere til tyske hospitaler. Tyskland henter også syge franskmænd. Fordi man har overskuddet. Fordi man kan. At man samtidig opbygger viden i det tyske sundhedsvæsen, der senere kan komme tyske patienter til gavn, er en kærkommen sidegevinst. Tyskland sender også respiratorer til Spanien. Deler ud af sit overskud. Tyskland viser sig også i coronakrisen fra sin bedste side, som vi har set det i række krisestunder i nyere europæisk historie. Wir schaffen dass, er budskabet fra Merkel igen og igen, og hun sætter sig selv og sit land forrest. Det bør vi alle være taknemmelige for. Uden Tyskland, intet Europa fristes man til at konkludere. Den danske stat har handlet hurtigt og konsekvent på coronakrisen. Der er grund til at håbe, at vi derfor kan komme relativt let igennem den set i sundhedsfagligt perspektiv. Måske også økonomisk. Det er dog værd at holde fast i, at Corona er grænseoverskridende, og vejen tilbage på den anden side løses ved at tænke og handle grænseoverskridende. Det ville derfor klæde os at stå side om side med Tyskland i både ord og handling. Også mens det er svært. Der er en udløbsdato på Angela Merkel. Tiden som kansler rinder ud i 2021. For Europas skyld er der grund til at håbe på, at også hendes efterfølger tager et ansvar, der rækker ud over Tysklands grænser. For uden tysk lederskab, smuldrer Europa.

Kolding

Plejehjem har nu haft ni smittetilfælde med corona: To plejehjemsbeboere er indlagt

Sydjylland

Påskefrokoster aflyses på stribe: Facebook og Skype redder det sociale samvær

Annonce