Annonce
Sport

Ny Esbjerg-kører: Jeg skal nok holde konkurrenterne bag mig

Esbjerg Vikings henter Lasse Bjerre ind i truppen til den kommende sæson. Foto: André Thorup

Lasse Bjerre, der er lillebror til Kenneth Bjerre, bliver B-kører hos Esbjerg Vikings i den kommende sæson.

Annonce

Esbjerg Vikings fortsætter i hastigt tempo med at lave aftaler med kørere til den kommende sæson.

JydskeVestkysten har tidligere kunnet fortælle om kontrakter med A-kører Niels-Kristian Iversen og B-kørerne René Bach og Nicolai Klindt - og nu kommer så endnu en B-kører til i skikkelse af Esbjerg-knægten Lasse Bjerre.

- Det er lidt en drøm for mig at komme til Esbjerg, når jeg er fra byen. Så det ser jeg meget frem til, og det bekymrer mig ikke, at der er B-kørere i forvejen. Jeg skal bare ud at køre stærkt nok, så er jeg jo på holdet - og det er mit mål at være på holdet hver gang, understreger Lasse Bjerre, der i denne sæson har kørt for Holstebro.

Lasse Bjerre 
Annonce

Pokal eller hospital

Og Esbjerg-holdleder Ib Pedersen ser frem til samarbejdet med Lasse Bjerre, selvom han erkender, at det godt kan gå hen at blive lidt af en krudttønde med tre så stærke B-kørere i truppen.

- Jeg må jo bare være lidt påpasselig med min æske med tændstikker, siger holdlederen med et grin.

- I Esbjerg ser vi frem til, at få Lasse ind med sin fandenivoldskhed. Det er lidt "pokal eller hospital" over det, når han er med.

Ib Pedersen har tidligere ringet efter polske kørere til sit hold, når eksempelvis profilen Niels-Kristian Iversen har været optaget af andre opgaver eller ude med skader, men den strategi vil der blive ændret på til den kommende sæson.

- Har vi ikke "Puk" til rådighed i en match, vil min assistent Tom Paarup Madsen og jeg kraftigt overveje, om vi skal tage tre B-kørere med til en match - og så vil der jo være plads til både Bach, Klindt og Bjerre.

Lasse Bjerres 2017-sæson fortsætter i øvrigt helt frem til udgangen af denne måned med matcher i England, hvor han kører med i både den bedste og næstbedste række.

- Det er gået godt for mig i år, hvor jeg sammen med Sheffield vandt ligaen, men hvis jeg fremadrettet får chancen for også at køre i Sverige og Polen, vil jeg nok gøre det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce