x
Annonce
Varde

Ny fitness i Varde: Mor og datter hopper af glæde

Frida Kristensen står sammen med sin datter Matilde Pedersen for træningen på trampoliner i "Pop up energi", men de står ikke selv for at træne alle hold. Foto: Karina Øhlenschlæger
36-årige Frida Kristensen har startet holdfitness under navnet "Pop up energi" i Varde Syd - hun har sin datter med på trænerholdet.

Varde: 14-årige Matilde Pedersen er sammen med sin mor, Frida Kristensen, (36) grundstammen i "Pop up energi", der tilbyder holdtræning i yoga, tabata og jumping fitness i Varde Syd.

- Det er en mega sjov måde at få pulsen op på, siger Frida Kristensen, der valgte at starte op med fitness-holdtræning for at sprede glæden ved at motionere sammen.

- Man bliver bare så glad, når man har hoppet, siger hun og tilføjer:

- Man har bare godt af at komme ud og være sammen med andre.

At det lige blev jumping fitness, hvor deltagerne hopper på små trampoliner, skyldes blandt andet, at det ikke findes andre steder i Varde. Senere kommer bungee fly fitness også i kalenderen - her hænger deltagerne i en elastik fra loftet, mens de laver øvelser.

Annonce
Det skal være sjovt at gå på arbejde

Frida Kristensen om at starte fitness sammen med sin teenagedatter

Skånsomt

En anden fordel, Frida Kristensen fremhæver ved motion på de små trampoliner, er, at det er mindre hårdt end at hoppe på et gulv.

- Trampolinen tager 80 procent af stødene, så det er godt, hvis man har nogle skavanker, og overvægtige får heller ikke så ondt i kroppen af det, siger hun.

I Pop up energi vil hun gerne have fokus på, at træningen skal være sjov. Derfor er der også hold målrettet familier.

Fridas 14-årige datter, Matilde, er også instruktør i Pop up energi, hvor hun leder deltagerne, som oftest er noget ældre end hende.

- Det var meget anderledes, siger Matilde Pedersen, der tog ansvaret og vokser med opgaven.

Fremtiden

På den lange bane har mor og datter mange planer.

- Den store drøm er hot yoga, fortæller Frida Kristensen.

Det er yoga, der dyrkes i 40 graders varme, så det kræver særlige rør i rummet.

Matilde har også planer om på sigt at starte flere hold målrettet eksempelvis børn fra 8-10 år eller gamere.

I første omgang glæder de sig over, at de til trods for, at de ikke har været i gang ret længe, har fået en god start, herfra bygger de videre - et hop af gangen.

Pop up energi

Holder til på Ribevej 7B.

Tilbyder for tiden hold i jumping fitness (små trampoliner), yoga og tabata.

Nogle hold er målrettet 50+.

Man reserverer tid via facebook.

Der betales pr. gang, eller man kan købe månedskort.

Inden længe udvider Frida Kristensen og Matilde Pedersen med bungee fly fitness, hvor deltagerne hænger i elastikker fra loftet. Foto: Karina Øhlenschlæger
Al træning i Pop up energi er holdtræning. Foto: Karina Øhlenschlæger
Mor og datter stiller trampolinerne op, inden deltagerne kommer til træning. Foto: Karina Øhlenschlæger
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce