Annonce
Sport

Ny fodboldchef skal udvikle offensiven i AaB

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Den nyansatte fodboldchef i AaB, Søren Krogh, skal bidrage med udvikling af talentmiljøet og offensiven.

AaB præsenterede i ugens løb den nuværende FC Nordsjælland-assistent Søren Krogh som ny fodboldchef.

Ifølge Thomas Bælum, som er administrerende direktør i AaB, så skal Søren Kroghs erfaring bruges til blandt andet at udvikle offensiven hos AaB.

- Søren kommer med nye impulser efter ni år i et fremragende talentmiljø i FC Nordsjælland, hvor klubben har produceret og solgt rigtig mange spillere.

- Samtidig har han nogle offensive visioner, som skal være med til at udvikle hele klubben helt ned til talentholdene. Vi har et godt fundament, og Søren kan helt klart bygge på det, siger Bælum.

Søren Krogh kommer fra en ansættelse som assistenttræner hos FCN, hvorfor han ikke deltog i aftenens udekamp i Aalborg.

I FCN har han arbejdet tæt sammen med Flemming Pedersen, og FCN-cheftræneren er ikke i tvivl om, at det er en stor kapacitet både menneskeligt og fagligt, som AaB har fået fingrene i.

- Søren har nogle fremragende sociale og faglige egenskaber, som han har tilegnet sig hos FCN. Samtidig kommer Søren kun til at udvikle sig endnu mere under det ansvar, han får i AaB, siger Flemming Pedersen

AaB jagter også en sportschef, og Ekstra Bladet skrev tidligere i denne uge, at norske Inge-André Olsen får jobbet.

Nordmanden besidder samme stilling i den norske klub Stabæk.

Thomas Bælum ville fredag aften ikke kommentere på konkrete navne, men han fortalte om en snarlig afklaring.

- Intet er færdigt endnu, så vi kan ikke melde noget ud endnu, men vi er det nok nærmere om en uge end om to eller tre uger, siger Thomas Bælum.

Stabæk har senest understreget, at Inge-André Olsen stadig er på kontrakt i klubben.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Bander har kun fortjent foragt

Det er en politisk dom, der fredag faldt ved byretten i København, mener Loyal to Familia. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Men det kan egentlig ikke undre, at bandemedlemmerne med deres systematiske lovovertrædelser ikke har respekt for, at vi lever i en retsstat. Her er det heldigvis sådan, at det er uafhængige domstole, der frikender eller dømmer de tiltalte. Fredag var dommen, at et midlertidigt politiforbud mod Loyal to Familia blev gjort permanent, og at banden blev opløst som forening. Og som det er i en retsstat, kan dommen ankes, hvilket Loyal to Familia har gjort. Så sagen fortsætter i Landsretten 1. september, og det er sandsynligt, at den tabende part i den sag vil forsøge at få en endelig afgørelse i Højesteret. Men uanset det videre forløb er det en meget opsigtsvækkende dom, da det er første gang, at en domstol opløser en forening. At danne en forening er en grundlæggende frihedsrettighed i Grundloven. Men Grundloven siger også, at foreninger, der virker ved vold eller søger at nå deres mål med vold, kan opløses ved dom. Det er heldigvis meget svært at få forbudt og opløst en forening i Danmark. Og når det gælder rockergrupper og bander, er det kompliceret for anklagemyndigheden at bevise, at de er foreninger i Grundlovens forstand. Derfor er det ikke domme som den, der fredag faldt mod Loyal to Familia, som kommer til at løse problemet med den den organiserede kriminalitet. Det kræver en konstant kamp fra myndighedernes side, og at vi som samfund ikke falder for fristelsen til at forherlige bander. De har kun fortjent fordømmelse og foragt. Forhåbentlig vil dommen dog øge trygheden for landets øvrige borgere. Det er der brug for. Kriminelle bander skaber masser af ulykke og utryghed med deres tyranniske adfærd i form af trusler, vold og afpresning. At omfanget af ugerningerne er stort, viser det skræmmende store antal medlemmer af bander og rockergrupper, som lige nu er varetægtsfængslet eller afsoner en dom: 372.

Esbjerg

Borgmester kalder partifælles selv-erklærede mærkesag for fuldstændig urealistisk: Vil koste 63,7 millioner kroner om året

Annonce