Annonce
Tønder

Ny formand for de sønderjyske forsvarsbrødre

Den nye kredsformand Henrik Willerslev, Løgumkloster, ses til venstre sammen med forgængeren og det nyudnævnte æresmedlem Verner Callesen, Sønderborg. Privatfoto
Henrik Willerslev, Løgumkloster, valgt til at stå i spidsen for De Danske Forsvarsbrødre i Sønderjylland.

LØGUMKLOSTER: De Danske Forsvarsbrøde i Sønderjylland har fået ny formand. På et netop afviklet kredsmøde var der både udskiftninger på formands- og næstformandsstolene.

Efter 13 år kredsformand ønskede Verner Callesen, Sønderborg, at trække sig fra posten. Næstformanden Preben Melander, Haderslev, havde ligeledes op til mødet oplyst, at han ikke ønskede genvalg og derfor skulle der foretages nyvalg til begge poster.

På mødet blev bestyrelsesmedlem i Tønder Selskabet, Henrik Willerslev, valgt som ny formand for 11. Kreds, og formanden for Aabenraa-selskabet, Djonni Kanne, blev valgt som ny næstformand.

Annonce

Forsvarsbrødrene

11. Kreds består af forsvarsbroderselskaberne i henholdsvis Aabenraa, Bredebro, Haderslev, Løgumkloster, Sønderborg og Tønder og har 625 medlemmer.

Kredsformanden er medlem af Landsbestyrelsen for De Danske Forsvarsbroderselskaber der har 11. Kredse.

Æresmedlem

I forlængelse af at han trak sig som formand, blev Verner Callesen udnævnt til æresmedlem. Det er en sjælden hædersbevisning, som for Verner Callesens vedkommende blev givet for mange års stor store og uegennyttige arbejde for forsvarsbrødrenes sag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Annonce